[發夢撚] 遠足狩獵工具 POST

16 回覆
10 Like 0 Dislike
安全工具:

唔想蚊叮蟲咬 見太多血既話 包實個人就最撚好

行山點可以無行山柺杖

獅子老虎撲埋來都要有返D防具 擋一擋

唔好意思拎錯圖

呢套防具先岩

帶埋個改裝浮板 行完山去游水

去山頂時候屌你老味 刮風開唔到眼點算?
整返個 眼罩

除左帶安全套野戰之外 順便帶埋安全頭盔囉屌

(唔該地盤返工、持有安全證既人 走個陣幫手帶走些少頭盔)

遠程狩獵BE WATER 整返個 彈弓 打獵都幾過癮架

大家有其他 遠足狩獵工具既Idea 歡迎 留COMMENT 盡量睇之後再整合

另外民間武士GP t.me/HKongfigher
pish
PISH~~
隔離POST
How To Make Pocket Size SLINGSHOT at home | POWERFUL
https://lihkg.com/thread/1346960/page/1
pish
pish
我無野講
呢套護甲係邊度買架
行完山camping時想煮野食?
緊係要帶隻煎pan同蛋黎整野食啦
呢套單車護具來
pan 發力唔係幾好

打棒球好過煎蛋食
@HKongfighter
我唔識打棒球
我只係識得行山要帶保溫既不鏽鋼水樽
又保溫又夠硬,唔洗驚整爛,又有熱水飲
sorry 非admin幫你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞