元朗外有外藉刀手! 快走

509 回覆
1907 Like 7 Dislike
仲係元朗嘅tg我 我地可以收留
Tg: Rc_lcl

元朗俾人打嘅入黎
https://lih.kg/1339870
出殯時一定要為香港市民剷除黑勢力。
仆街啦 大肚婆都搞

睇下班PK聽日點拆
根本有晒相知班人做野,叫佢地D老頂一係交人,一係成個字頭收檔
Pish
仲有原本係最危險現場既記者直播都停撚曬
黑警趕記者走 完全封鎖曬 黑社會做乜都得
Push
元朗班差佬攪咩?圍住條村又唔入去捉人
屌 換黑衫斬人 然後入黑衫市民數?
#Admin

【【【【【【COPIED FROM 城大學生會】】】】】】

City/Cuhk/Hku/Syu/LingU全部開放學生會地方比大家休息,返唔到屋企就嚟唞一晚,我地喺度。

【城大學生會現開放休息中心】

學生會現開放位中國銀行香港綜合樓7樓之R7200室作休息中心。

如有任何查詢請聯絡:
署理外務副會長邵嵐:56477696
學生會辦公室:34425570—————————————————————
【7.21 樹仁開放庇護站事宜】

地址:北角慧翠道樹仁大學宿舍及文康大樓2樓204室(學生會室)
開放時間:即時至翌日(提供簡單飲食)

如有查詢可聯絡
臨時行政小組組長賴政婷:66548340 / 56818227
- 學生會Telegram:SYUSU2019
- 學生會Facebook Page:香港樹仁大學學生會SYUSU

—————————————————————
【香港大學學生會臨時庇護中心開放 | Union Office is now open for all 】

開放學生會大樓(address: Level UG1, Union Building, HKU, Pokfulam, Hong Kong)
(清洗傷口及休息)*不會接收物資。

【7.21 嶺南開放庇護站事宜】
現開放2樓空地予有需要人士暫作休息。

地址:屯門青山公路嶺南段8號
時間:即時至翌日

直接由兆康站前往嶺南,並於北閘進入。

【中大學生會休息中心】

若任何同學需要地方稍作休息(尤其家住元朗者),可前往中大學生會會室。

地址:中大范克廉樓LG
查詢:56856314 @cusuhelp_sammi (Telegram)
其實有可能係班狗放元朗出黎分散我地,所以上環、西環無預警開槍同元朗要一齊推

唔好咁易比人帶走個fo啊連登仔
聽日要有集中post長期置頂

港島手足唔好氣餒今晚冇回報,而家錯有錯着

何妖幫左我地一把,我啲親戚而家變晒全部屌政府
Push
應該係真,我有朋友同我講識有人係元朗做警犬 (CID) . 佢有話收到風有班南亞刀手收曬錢準備做野. 今晚急call左隻狗翻去準備做野拉人(唔知真唔真)
其實有可能係班狗放元朗出黎分散我地,所以上環、西環無預警開槍同元朗要一齊推

唔好咁易比人帶走個fo啊連登仔
廣傳幫推 請盡量配合下面標目,唔想離題

21/7 元朗黑社會針對反送中市民

搵尖咀/深水埗班南亞幫拖 話老黑想藉你地搞事 然後一鳩遣返你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞