張敬軒 HINS 音樂討論 (4) 暫別樂壇讀書 瘋狂開空頭支票 炒舊碟

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
想找no.11 原版有冇全新或者二手🙏

二手同全新分別出到咩價錢呢?

你出嚟睇吓啦 如果有

幾百嗰啲總覺得係有價冇市

你有?

都算有嘅

咁你放唔放( ̀⌄ ́)?
想找no.11 原版有冇全新或者二手🙏

你出嚟睇吓啦 如果有

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

你出嚟睇吓啦 如果有

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

其實我都唔知 見到合理價位收 我估應該全新嘅 300-400$掛(戴個頭盔先 )

你出嚟睇吓啦 如果有

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

其實我都唔知 見到合理價位收 我估應該全新嘅 300-400$掛(戴個頭盔先 )

啲人賣6 7 800

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

啲人賣6 7 800

都ok呀

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

啲人賣6 7 800

小弟啱啱先落坑
用左咁多錢去買舊碟,如果皇上有新産品推出仲有錢買嗎?

值得嘅
做咩舊碟都炒 好在由1st collection開始都有買足

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

啲人賣6 7 800

我覺得唔ok

但我有買
做咩舊碟都炒 好在由1st collection開始都有買足

早知之前都買。香港咩都有得炒
佢講緊我在深圳書城買嗰個大陸版ue呀,
咁你叫佢影吓本歌詞係咪簡體字咪得。

一言驚醒夢中人
而家書城仲有無得賣 個款唔差

咁多年後都冇晒貨啦,上網揾二手或I tunes kkbox好過,
不建議買球記簡約再生.D錢都唔知去唔去到皇上度,費事益佢舊公司啦

UE 冇出過再生呀
只可以買二手

橫掂都係掠水 唔明點解環球唔出ue再生版

會唔會關隻hate that I love you事

呢隻歌好撚離奇 唔知點解會有隻咁既歌

我聽過有英文版 係另一個人同rihanna合唱
有人話只係拎住rihanna個版本佢自己唱完combine埋一齊

me too, 用D炒價錢來買多幾隻佢新碟,去支持佢,再送俾朋友介紹俾佢哋聽,仲實際啦

咁又唔係個個都好早開始聽張生,
想買返又有咩問題
唔聽都拎嚟儲
同埋佢短期內都應該唔會有新野出啦
yahoo 有齊件unplugged bluray
想買可以去睇

me too, 用D炒價錢來買多幾隻佢新碟,去支持佢,再送俾朋友介紹俾佢哋聽,仲實際啦

駛唔駛追星追到咁上腦呀
我鍾意佢之前啲歌,樂意食炒價買舊碟黎儲,何況都唔係個個都有晒舊碟喺手,宜家想買返都畀人屌
我唔鍾意佢宜家hea做掠水,新碟一隻都含淚買
咁都分到高低貴賤
Sor for 1999
想買可以去睇

紙盒殘到仆街都話95%新
想買可以去睇

紙盒殘到仆街都話95%新

同冇貼紙

一言驚醒夢中人
而家書城仲有無得賣 個款唔差

咁多年後都冇晒貨啦,上網揾二手或I tunes kkbox好過,
不建議買球記簡約再生.D錢都唔知去唔去到皇上度,費事益佢舊公司啦

UE 冇出過再生呀
只可以買二手

有人話只係拎住rihanna個版本佢自己唱完combine埋一齊

下。。。
原本英文版歌名喺?

UE 冇出過再生呀
只可以買二手

下。。。
原本英文版歌名喺?

https://youtu.be/KMOOr7GEkj8
英文係原版,同名

聽完原本個版本再聽埋張敬軒個版本真喺好似combine埋唱咁 喊岀嚟

改左個衰topic名
[img]https://scontent.fhkg4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17191047_1484444081598242_4148773138556058208_n.jpg?oh=8856033cf0a458fc3a42645c2b6382b1&oe=596E81AE[/ img]

Alexander Fung 馮翰銘
1 hr ·

#繼續屌 #香港靠晒你 #着晒 #專家全部都係專家

搬過黎呢邊,廣東歌post無人理
你地點睇呢單野

廣東歌Post啲人成日都係咁,稍為理性少少既長文都唔會有人覆

其實送禮勤個人同啲歌都真係唔差
前排聽903主持人刻意避開 但佢都唔介意拎返自己啲柒野嚟抽水
佢啲歌都唔係啲咩口水歌
活著為求甚麼 嫲嫲嗰啲都好聽
不過唱live感情差啲又係真嘅
抵AF鄧佢唔抵

無估錯既話應該係果個fb page觸動af神經

你出嚟睇吓啦 如果有

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

好想要
巴打你有我可以出唔錯既價錢

你出嚟睇吓啦 如果有

你有?

都算有嘅

暫時唔放住呀
不過都想知大約去到咩價

好想要
巴打你有我可以出唔錯既價錢

No.11 ? yahoo 有全新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞