石鏡泉: 教仔要用籐條與水喉通

148 回覆
632 Like 13 Dislike
真係有藍絲大批買入籐條,有朋友目擊,大家小心
石sir 教用水喉通打人
咪以為"做仔"唔會打"老豆"
教狗呢?
今時今日邊有仔企係度俾你任打
呢條友朝朝係電台話美帝唔抵得中国…美帝炒中国技術乜乜柒柒cls
1語音輸入出錯字同我中文程度係點冇關係,你最多可以話我冇 Double check
2打錯字都影響唔到你去理解我個結論,否則你都唔會指正我
拎黎教下黑警
1970年代,身為香港大學學生會評議會內務秘書的他曾參與保釣運動,曾稱「只有那些敢對歷史負責的,才配稱為「人」。那些不敢面對歷史的,只配稱為「狗」。沒有香港警方批准時,五一三保釣示威也要如常舉行,因為做一個坐牢的人,總比做一條坐辦公室的狗好過。
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%9F%B3%E9%8F%A1%E6%B3%89
多謝晒你嘅idea, 你班人唔識教仔, 教出一班毅進仔, 我依家就幫你教!
公安條例26條

公眾聚集中倡議使用暴力

任何人如無合法權限而在公眾聚集中發表任何聲明,或其所作出的行為,為意圖煽惑或誘使他人作出以下作為,或為其明知或應該知道相當可能會煽惑或誘使他人作出以下作為者 ——  

(由1970年第31號第15條修訂)

(a)殺死任何人或任何類別或群體的人,或傷害他們的身體;

(b)摧毀或破壞任何財產;或

(c)用武力或威嚇手段永久或暫時剝奪他人對任何財產的管有或使用,

即屬犯罪 ——

(i)一經循公訴程序定罪,可處監禁5年;及

(ii)一經循簡易程序定罪,可處第2級罰款及監禁2年。
石sir 都冇仔講乜能都得啦
咁on9 都做到副社長
係嘅,收到
傻鳩
睇路啊
hi 叫我?
其實比緊tips
佢其實好代表到佢個代人
就係弱智
呢條仆街朝朝早喺港台9up,語氣成L日教仔咁,
又冇料扮四條,串L過乜,下下馬後炮,
成日讚自己,我都唔知點解冇人投訴叫佢收嗲
聽得出嗰幾個主持都頂佢唔順,係唔敢串佢條老屎忽

以前曾志華留低啲遺毒
佢份閪報學人扮中產 狗都唔hi啦

aastock都好過佢個垃圾etnet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞