[突發有圖] 3M出咗香港版廣告

575 回覆
2014 Like 56 Dislike
3200+3311k可以防到咩程度/頂到幾耐?
3311k-55可以用到幾耐?得一個
五金一定有,問過好多舖係冇或唔俾賣
唔駛多p100 有6006已經足夠啦
明日可以實測
啱啱去完,有安全帽35蚊
Push
借個位貼吓,寫咗以下可以用黎FB whatsapp轉載的偽藍絲message,歡迎使用

1.已經迫到前線每次執法都擔驚受怕,面對不斷升級嘅武力,警員連委任證都唔敢帶,怕家人安危怕被起底。真係唔明點解唔肯成立獨立調查委員會,還前線清白,保障前線執法時的安全

促請政府別再罔顧前線警員安危
成立獨立調查委員會刻不容緩

2.
支持警察 嚴正執法
守護自己人 守護警隊的家人 守護香港
不願淪為高層的政治工具 不讓前線成為磨心
政治問題 政治解決
成立獨立調查小組 還前線清白

3.
盧偉聰圍警總嗰日你係邊到,點解唔落去同前線一齊面對而自己坐係房嘆冷氣?
派cid去沙田面對眾多示威者時你又係邊?前線受傷被咬斷手指時你又做緊咩?
次次送完伙記去死就出黎講兩句譴責,然後繼續由得d士威者將前線妖魔化。
夠啦,唔該你唔好再推前線做磨心做你嘅政治工具,咁就唔會有伙記比人打到咁,唔使你出黎譴責
成立獨立調查小組 還我前線清白,保障前線安全。

4.
支持警察 嚴正執法
守護自己人 守護警隊的家人 守護香港
民意就是不忍前線成為磨心
聽從用和平理性的聲音
成立獨立調查小組 還前線清白 刻不容緩

5.
守護香港 守護我城
不容忍亂黨影響香港經濟發展
堅守一國兩制 堅守法治精神
成立獨立調查小組 和平理性處理 刻不容緩

6.
撐,感動有咁多有心人冒風雨出黎守護香港
謝謝警隊守護我們 現在到我們守護你 幫警隊發聲
促請港府聆聽沉默的大多數的聲音 成立獨立調查委員會還前線清白,保障警隊及警隊家人的安全。

完全感受到警方的難處 要求改路線被批評為打壓
接受示威者申請的路線又要擔心前線安危
無論做甚麼講甚麼都被罵被誅心
問責的官員及特首把一件好事辦壞了
卻讓警隊來承擔這惡果
促請港府官員面對及承擔責任 成立獨立調查委員會
平息民憤 還前線清白,保障警隊及警隊家人的安全。

8.
明白年青人是愛香港 亦對現況感到不滿
我們接受和平理性非暴力的合法示威
堅守一國兩制 堅守香港的言論自由
但我們堅決反對暴力 反對針對警隊的種種行為
明白年青人對由監警會去調查今次事件感到不信任
所以我們支持成立獨立調查委員會 以法官為首 公平公正調查
這是我們最温柔的退讓 亦可以讓年輕人看清我們也同樣愛香港 看清我們的初心

9.
以經唔少報導話有資金撤離香港,劉xx嗰d超級富豪當然唔係等到今日,一早已經將資金分散各國。而家係講緊一般做生意嗰d中小生意人都撤資,佢地先唔理你黃絲藍絲,而係亂就無保障,亂就要撤。連新加坡金管局都勒令兩大銀行不可趁政局動盪搶奪香港財務生意 你諗吓有幾多人撤緊。仲唔拿拿聲成立獨立調查委員會平息民憤,挽救香港係法治社會嘅形象究竟想點?係咪想成個香港為林鄭一個陪葬?
[721 裝備] 史上最高CP值神器現身 打GTA一人帶一份報紙
https://lih.kg/1330289
師兄想請教下買唔到濾綿個面罩仲有冇用?
買左7502+6001i夠唔夠殺
算貴,唔好再用呢款
用防爆眼鏡就唔駛擔心入霧
係啊
百幾蚊嗰隻一樣入
貴咗三倍
你買咗幾錢
Push
Push 求解
6006先係
上咗罐先戴住,冇咁多時間俾你裝好
有近視泳鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞