新城市要人!即刻同我出黎!

1902 回覆
1398 Like 54 Dislike
唔洗驚 依幾日好少人戴口罩 個個都係街坊 d大媽大叔仲難搞過班後生 睇死佢地齋睇
佢成日親身屌鳩水貨客,啲地區群組講嘅嘢,非藍,加埋幾年間啲嘢,都幾乎肯定自己友。

不知源頭是否因為做live問題...
咁我都覺得藍絲傾向暴力D嘅。
頭先3樓咁,在黑帽白tee疑似淫拍被圍時,有個橙衫四眼肥佬好凶狠咁同正義黑tee大叔話「我唔識你啲咩法律唔法律 (因為黑tee大叔同佢講警例),你地咁圍人就唔啱」之後,佢見佢右手面個小朋友同其後面嘅我,用緊手機喪拍佢兇狠言詞 + 身體語言,就先好大聲咁凶個小朋友。小朋友當然淆底散去,個肥佬見得手就上前黎凶我,烘到好埋,問我做乜影佢,我咪大大聲話: 「你做乜烘咁埋?你個口好臭!」「吓!影你?你邊位呀?你透明架,你擋住我影頭喎!你個身都好臭!」

嗱,和理非不等於um 春,我冇九龍灣硬淨哥咁有功夫底,但如果個肥佬dup我,我係唔會還手的。
不如你貼張圖
早知我又過黎拎
我係佢個frd,岩岩有律師陪同落完口供,多謝你地咁幫手
藍屍冇IQ冇EQ係咁
你唔覺得佢地眼神個個一樣
講嘢全部罐頭咁
佢哋成日話姓潘個女仔好慘
我知呀 我都覺呀 我都想幫佢沉冤得雪
成日只有表面嘅正義
再深層次嘅嘢佢哋handle唔到
floppy disk 終究只是 floppy disk
辛苦哂,絲打
就係你呢個朋友保護緊佢
好嘢呀啲警察傳俾保安
保安傳俾警察
最後兩個一腳one two傳俾朋友

希望事主早日心情平伏 再去投訴
大家做正經野唔好深究呢啲得唔得
個個係另一個frd, 我都係事後趕到
今日又見證到啲警察幾咁廢柴
加埋我
@dnlmimao
佢哋就唔明唔理唔去了解
睇到有場面混亂就一定係無制服果邊唔啱
政府最鐘意呢啲愚民
我幫公司做咗個街訪
啲藍屍喺fb 留言真係好撚好笑
有無link可以睇下
真係除良安暴表表者
係完全冇point又唔聽人講
自己一輪嘴
講唔過人就例牌
你班仆街
屌你老母
好撚暴力
然後敗走
唉呀 又柒咗添
其實佢哋好可悲
太孤獨 唔抵得我哋齊心

要靠啲撐警大會去打下J自慰心靈
上面d link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞