[DC綜合#9] SDCC

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
做左
感覺上瑪格只係做到個種表面好瘋狂
可能小丑女個角色本身就係咁啦同小丑無得比
Harley呢個角色應該癲唔曬/扮癲我覺得
Harley癲在佢對joker既瘋狂迷戀
有印象, 動畫版joker 好似對佢呼呼喝喝, 有時會打佢
joker 為左脫身,有時利用佢丟低佢
HQ 又要死番去搵Joker CLS
條trailer都講左 HQ是為主人而活
Joker好撚好睇
想睇ewan only
想問吓如果想睇返batman/joker既漫畫,會唔會話有條list可以跟住睇?
因為我見佢好多名,唔知邊到睇起
停一停 諗一諗
一個禮拜後重有呢個興趣再慢慢討論都唔遲
已睇Joker,男主演技頂班,不過夾硬連結少爺度好似有啲做多咗

原本安排佢係火星人
即係話trailer入面嗰個真係Supergirl
關咩事
MOS 時已傳佢係MM
Zack
JL究竟刪左幾多嘢
Zack鋪去JL2
( Show Blocked User - Zack Snyder )
好撚煩
When JOE asked Conroy if he was coming back for what is supposed to be a Court Of Owls-set game, he replied “I’m not.” We told him that we thought that was unfortunate to hear. “I know. I don’t know why.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞