LIHKG 職業摔角討論 (13) All Elite Wrestling AEW當道

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
仲衰過奶共,當年將記者分屍單野,wwe唔理d人反對都要走去沙地搞show,中東佬真係on99,果次仲話要求wwe搵ultimate warrior同yokozuna黎打match,死撚左十鳩幾年啦,根本班人連摔角係乜都唔知
班油王當睇馬騮戲
穢土轉生叫返哂啲人出嚟打
梗係啦,揾幾個出名嘅打幾分鐘就成億到手,邊有一班人可以好似中東佬咁易撚,俾我都繼續合作
男人婆一個打五個
最後係咪WM餵Becky
Sami上左main咁耐終於有條belt
真係多撚謝
仲要3打1 都痴撚線
meh...
我覺得Becky輸
而家係劇情唔知做乜鳩,但係純粹因為Sami終於有belt所以開心(?) 完全冇諗過係今次贏Belt WM都唔知點鋪
WM睇死Us 同 Ic都係 6man / 4 man
唔係都唔知點塞啲冇劇情嘅1,2線
可能 Nakamura Sami Cesaro triple threat
話vince唔鍾意佢,
應該好快變楷星
男人婆掃場就預咗,但d時間分配真係好on9,咁早放佢出黎搞到勁多垃圾時間全場鳩等
不過以前唔覺,原來Liv個屎忽都幾撚正
Rito squad最正係佢
但唔知點解成日都要整條藍色脷
咁Seth 點算
而家冇咗啦,係以前粉紅色頭髮嗰陣先有
以前正啲定而家正啲
Kenny Omega巴出現了
呢張真係唔知jm9 自曝其短
不過Rhea Ripley無分別
導讀:
Bianca Dana Brooke Io
Rhea Carmella Ruby Riott
美國咁大鑊,會唔會叫停WM?
一爆發美國會末日
應該唔會
money is king
liv morgan 就是 jeng
以前個feel 好 harley quinn

alexa bb , then or now
Now

但係真正now應該冇咁西面,因為轉咗Face
如果cut曬live audience 淨做live會唔會蝕錢/好奇怪
Jeff Hardy returns on Smackdown
Paige confronts Bayley! Absolution 2.0?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞