[721 線上文宣 2.0] 全港最大型既線上文宣2.0 正式上線

223 回覆
45 Like 0 Dislike
[緊急! 突發! 得返唔夠48小時!] (熱門仲係一個文宣Post都冇)721 全港最大型既線上文宣圖庫第二彈
https://lih.kg/1332279

唔理衝唔衝 721金鍾
推到上熱門
轉推呢個
[重要]連儂牆升級及進化!向小朋友做文宣!成立小輩圖!
https://lih.kg/dkDttS
彩print好貴我明
整左簡陋黑白文宣幫大家慳d錢
係屋企印又得 出去印又平過彩色
快d盡情印盡情貼
彩print好貴我明
整左簡陋黑白文宣幫大家慳d錢
係屋企印又得 出去印又平過彩色
快d盡情印盡情貼
721 見
721要人
721要人
721要人

————————————————721港島見———————————————我無嘢講 我要見律師 我要去醫院驗傷 我唔會解鎖電話 我唔會簽任何文件
今次一輸就係大搜捕,中共加緊控制香港,進一步收窄言論自由同新聞自由,唔可能再有真普選既機會,香港人甚至會好似新疆人咁!!

只能說是 背 水 一 戰,我地開左個波,要收手都已經太遲,香港人輸唔起,一輸就會連飯碗、港元、安穩生活甚至生命都輸埋!!!

7月21日 港島一戰可能改寫歴史,香港人站出來,勇武抗極權,為自由世界而戰,為民主和飯碗而戰!!

今次一輸就係大搜捕,中共加緊控制香港,進一步收窄言論自由同新聞自由,唔可能再有真普選既機會,香港人甚至會好似新疆人咁!!

只能說是 背 水 一 戰,我地開左個波,要收手都已經太遲,香港人輸唔起,一輸就會連飯碗、港元、安穩生活甚至生命都輸埋!!!

7月21日 港島一戰可能改寫歴史,香港人站出來,勇武抗極權,為自由世界而戰,為民主和飯碗而戰!!

Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞