720會唔會係我地真正遍地開花既大好機會?

112 回覆
338 Like 5 Dislike
有得諗
無錯 就係要和理非同文宣大軍係20號 金鐘以外地區做野
720應該搞最大型最注目的文宣, 搶721頭版
唔理你爭取咩先,你用暴力就一定錯?
https://lih.kg/1329924
呢個就係目的之一 就算搶唔到頭版 都要比夠料傳媒做大篇幅既報導
夠人, 又有心做, 可以十八區播放新城市之役呀
敵進我退
隔離POST文宣組有埋大量材料比大家 只需要印出黎
https://lihkg.com/thread/1329585
唔係退 係用另一種方式進!
唔好硬碰硬 智取佢 利用敵人既行動黎進行我地自己既行動
推 整多張720天氣炎熱 避免去人多既地方 小心中暑
再推下 一齊將連登所有資訊係720實體化

唔理衝唔衝 21去金鐘

唔理衝唔衝 21去金鐘

唔理衝唔衝 21去金鐘

一定要人 一定要幫 一定要去 各位努力!

Spread it!

1)有人講咗「唔好再覆」就唔好爭住屌一毛、恥笑一毛,亦唔好跟住留「唔好再覆」,否則等同推po。2)俾正負評前睇埋最後一頁,唔好俾第一頁帶風向。3)新聞po睇日期先覆,小心一毛伎倆:有人推舊po、出引戰po、傳聞po。最後,721去遊行!

————————— 七大訴求 —————————
一、徹底撤回修例
二、收回暴動定義
三、撤銷對今為所有反送中抗爭者控罪
四、徹底追究警隊濫權情況
五、以行政命令解散立法會,立即實行雙真普選
六、要求永不落實「社會信用評分系統」
七、要求移除全港「多功能智慧燈柱」
去沙田新城市嘆冷氣係一個選項
贊成,之前尖咀遊行佢地趁我哋集中晒喺九龍,就嚮老銅擺街站,我哋720可以照做谷721

721總動員!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞