[7.21 遊行] 好撚重要 必需置頂!!!!!!!

3522 回覆
2730 Like 10 Dislike
721港島見
https://drive.google.com/file/d/1etbeu7fhaVz72ivVHbXiZyH2KPfAEdF0/view?usp=sharing

[有片有download Link]蘆葦蔥暗地表示藍白衫克警係暴徒

https://lih.kg/1326547
繼續推
人手置頂
721, 維園見!

除港奸傀儡
肅魔鬼警隊

我無嘢講 我要見律師 我要驗傷 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件

5大訴求:
1. 立即撤回送中條例
2. 除消暴動定義
3. 不再追究義士
4. 成立獨立調查
5. 真雙普選
由而家開始唔準講「推」或「push」,要講「7.21.見」!
近排少咗人收airdrop
大家加油 721見
pushhhhhhhhhhh
721 人手置頂
PUSH
新聞po睇日期先覆,有人推舊po、出引戰po、傳聞po唔好覆,前面已經有人講咗「唔好覆」就唔好跟住留「唔好覆」否則你等同推po,三毛點摟屌你一覆就中計。俾正負評前睇埋最後一頁,唔好俾第一頁帶風向。
新聞po睇日期先覆,有人推舊po、出引戰po、傳聞po唔好覆,前面已經有人講咗「唔好覆」就唔好跟住留「唔好覆」否則你等同推po,三毛點摟屌你一覆就中計。俾正負評前睇埋最後一頁,唔好俾第一頁帶風向。
7.21市民反擊戰, 到時見
PUSH
冇fd陪都要去!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞