[金絲雀] 諾域治球迷討論區 (1)

255 回覆
4 Like 7 Dislike
Tettey傷咗得返Trybull同Amadou 可以試下Amadou搭列拿
好似硬淨啲 反而進攻力唔太擔心
以一隊升班馬黎講
你條廢鋒 當年成季入得1球搞到雀仔降班
躝啦
Onel估計唔夠班踢英超
Roberts同Cantwell作用類似 後者無論入揳力同助攻力係季前友賽令人眼前一亮
我地都冇球迷 歡迎新人
希望金絲雀可以大炒紐卡素
希望你地唔洗降班
我諗15到18左右 機會一半半好忟水
依家係英超敢攻,又攻得到其實都應該ok嘅
琴日睇到都係把握力爭啲啫,仲要係對利物浦
我估13-16左右啦
好彩有個交到貨嘅射手 班人又夾慣夾熟
唔會好似上季富咸同今季維拉咁既情況
睇完另外兩隊升班馬
錫菲打士氣波 傳統英倫風格 技術真係差
維拉太多新兵磨合需時
雀仔要生性啊下場搶分好機會
We'll face Crawley Town away from home in Round Two of the Carabao Cup! 🏆
錫菲要留級有d難,人腳明顯係英冠級數,希望金絲雀唔會又跌番落去
無錯 就算夏季買入嘅都冇咩邊個有英超級數
最大名氣積基卡都36歲
Hanley搭Klose? 奶野
有冇巴打24號入場睇主場對車?
聽晚主場對紐記
朗頓佩雷斯離隊
換咗祖連頓同麥斯明 好似仲弱過上季
護級對手目標3分
Louis Thompson 借去英甲梳士貝利
紐記功力太屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞