想show肌咪show肌 乜撚野肚子餓了

110 回覆
85 Like 1 Dislike
屌我識相中人

無記錯姓唐 又稱磁力王

磁力王

我係磁力王唐xx

好撚柒
其實樓主嗰張都唔係好細隻姐 應該都屌打到呢度唔少毒撚?
屌我識相中人

無記錯姓唐 又稱磁力王

磁力王

我係磁力王唐xx

好撚柒

佢係中學果陣日日都jel頭jel到成個頭盔咁仲要整M字蔭 jel到硬過舊鐵咁 次次上PE堂見到佢跑步 佢d頭髮係絲毫不動 有次仲要係fb po係街到po自拍話打風都打唔甩 果日無記錯好似係打緊風 有次佢唔知係米得罪人比其他班印左一堆磁力王圖貼係班個壁布到 佢知道左即刻黎撕哂壁布版d野 果陣仲要係班主任堂 當住隔離班班主任去破壞壁布版 之要想開拖 拎住張學校凳 之後人地班梗係想做佢啦就等佢沃手果下 咁佢就淆左 知自已唔夠人打同多人 就多扮哂野話講道理叫人認左佢 最後比訓導捉左落去 仲有欺善怕惡成日蝦d on9師弟 想知再講
屌我識相中人

無記錯姓唐 又稱磁力王

磁力王

我係磁力王唐xx

好撚柒

佢係中學果陣日日都jel頭jel到成個頭盔咁仲要整M字蔭 jel到硬過舊鐵咁 次次上PE堂見到佢跑步 佢d頭髮係絲毫不動 有次仲要係fb po係街到po自拍話打風都打唔甩 果日無記錯好似係打緊風 有次佢唔知係米得罪人比其他班印左一堆磁力王圖貼係班個壁布到 佢知道左即刻黎撕哂壁布版d野 果陣仲要係班主任堂 當住隔離班班主任去破壞壁布版 之要想開拖 拎住張學校凳 之後人地班梗係想做佢啦就等佢沃手果下 咁佢就淆左 知自已唔夠人打同多人 就多扮哂野話講道理叫人認左佢 最後比訓導捉左落去 仲有欺善怕惡成日蝦d on9師弟 想知再講

雖然有花生食我幾開心
但麻煩你分下段
屌我識相中人

無記錯姓唐 又稱磁力王

磁力王

我係磁力王唐xx

好撚柒

雖然有花生食我幾開心
但麻煩你分下段

根本on9仔
陰公 餓到肚腩都冇埋
闖傷手足出哂黎
闖傷手足出哂黎

SeeMA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞