元朗真係唔建議大家搞光復

910 回覆
4647 Like 273 Dislike
話我係鬼又好咩都好,自問自己每一次反送中都企最前,我由細到大都喺元朗生活,我接觸嘅朋友甚至屋企人都係有背景。
7月14號嗰晚班鄉黑其實已經集結咗幾百人喺沙田鄉義局,但係佢地保持中立唔想打鳩班學生,所以收完錢就咁坐係到hea。
但元朗唔同,元朗對班鄉黑嚟講好撚有歸屬感,十間鋪有四五間都鄉黑開,佢地對元朗依個地方好撚有歸屬感,你地一大班人入嚟佢地會好撚反感,好啦可能你地會話驚咩我哋人多,但你地要預咗班鄉黑會拎把刀出嚟片我地,佢地唔同黑警,佢地冇嘢會驚。
如果你哋搞得成,我都會出嚟企最前,但想大家諗下有冇必要令一班中立嘅牛屎佬徹徹底底變咗幫政府做嘢,我地對準嘅係個政府,我唔想場運動變咗學生對黑社會,更加唔想有人因為咁,而俾班黑社會斬撚死。
大家真係搞我預撚咗同班有背景嘅朋友同屋企人反面,你地自己決定,點都撐你地
同你講會,你地搞到佢地燥,就再唔係錢銀嘅問題,唔收錢斬你都仲得
真係唔好搞元朗 開片打交當食生菜
會,屌,佢話拉唔到人你吹佢唔脹
你係咪建議搞先,有興趣留個tg ,我同你一齊企前面擋刀
樓主提醒咗
趁呢個機會片低班牛屎佬
連丁權問題都解決埋
佢地打9啲0靚仔啲差佬背撚全

*住
你仲有p牌
係啊 鄉黑加黑警 真係究極體
而家開始連差佬都唔怕 會怕班黑社會?
驚西
我又唔信班鄉下佬可以隻手遮天呀。。。。。
好,你tg搵我,商討下點保護班學生 https://t.me/dreadlocksba
冇恐嚇你地,你地真係搞我真係支持啵
一句講晒
人多就係誰大誰惡誰正確
你影響佢地生意 真係會拎少少錢出黎比南亞幫斬人
唔好咁天真
光復咩野
對準番21號先 黑警777都未搞得掂就搞人地都唔知做咩9 仲要話勇武 人地勇武有血有汗係對住個暴政
唔係黑社會
有見地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞