唔好再買War game裝備去打怪!!!!!

70 回覆
317 Like 7 Dislike
各位義士,唔好再去課金買或者帶自己War game既裝備去打怪
都請某啲人拍宣傳片同出去既時候,唔好再著到打war game咁
以下我解釋點解:
1.只係玩具
唔好再比人利用黎做賺錢工具,我見過有啲賣war game野既店做宣傳叫人去買"更好既裝備,裝備自己"
大佬呀,個個只係玩具only,只有5mm厚度,內膽又冇吸震功能,比啲怪一打就會破防
地盤/單車頭效果一定比war game頭盔好幾十倍

2.唔係真既頭盔就一定有用
唔係所有軍用既頭盔都有防撞既功能,大多數只係用黎防破片,阻擋細小/尖銳既物體,並將佢彈開
並唔係用黎擋撞擊/鈍物攻擊,因為內膽唔似單車頭盔個種可以防撞吸震,所以你中左你就會腦震盪暈低
要有防撞吸震功能,唔該你去買真既防暴頭盔或者OPS Core,呢一類真係有防撞吸震功能既頭盔

3.war game風鏡係冇撚用架
war game玩具風鏡透氣、唔防彈、易起霧,你帶黎做咩撚野????
市面上好多聲稱防彈既風鏡/眼鏡、都只係用黎擋用黎打雀既bird shot,連9mm都擋唔到,布袋彈打中,一樣穿,到時連碎片入你眼

4.吸仇恨
你係黎呢度扮型想上鏡定係點?你著到咁,係我都打你先啦!
當你身邊個個地盤頭盔既時候,得你一個著到標怪立異咁,唔打你先打邊個先????
就好似你平時打機咁,你會集火打特別怪先,定係打兵仔先?

唯一值得買既,只係vest,同放入vest既軟墊
vest款愈低調愈好,但軟墊防禦力期望唔好太高,因為佢唔厚,仲軟過軟墊地毯
原因我再重申一次: 因為佢只係一樣用黎打war game既玩具
推呀!! dislike個2個打war game打上腦?想比狗集火打先? 定還是你係war game店做 怕比我影響到生意?
推! 比更多人睇到 買返啲真正實用既裝備
琴晚發左個刻骨銘心既夢,想同大家分享一下
https://lih.kg/1321643

不過有手足鍾意既話就算啦
當係加強自己心理
用消防頭盔都好過用war game頭盔
以前油麻地有二手真正軍隊裝備賣 , 之前鴨記都見到有檔賣類似野
要買就買電單車頭盔啦
買真軍品應該ok既
亦都好多地方有得賣
係,但好似話犯法?
如果真係犯法應該比人封左鋪啦
加埋依個
好似泊車一板田可抄可唔抄
水槍變地尻油槍,顏射黑警,戴住頭盔都睇唔清, 又可以射鞋,跣尻死佢
呢個要推到上熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞