聽朝早人在日內瓦

599 回覆
2222 Like 11 Dislike
PUSH
聯合國入面有條係講到明做unarmed civil protection,應該用得著。我搵返source再post出黎。
巴絲們得閒都可以幫手搵搵
https://worldbeyondwar.org/zh-TW/unarmed-civilian-protection-ucp-a-concise-overview/
依個?
為左方便 下次試下唔好推D “推”嘅留言 因為連登越推會越收 就quote咁反而易睇原留言D
聯合國入面有條係講到明做unarmed civil protection,應該用得著。我搵返source再post出黎。
https://worldbeyondwar.org/zh-TW/unarmed-civilian-protection-ucp-a-concise-overview/
依個?
為左方便 下次試下唔好推D “推”嘅留言 因為連登越推會越收 就quote咁反而易睇原留言D
但個個UCP係點?派人落黎做中間人?睇完都唔係好明
你寫中文我translate
求多啲人幫手,英文有限公司超想幫幫唔到
有一班巴打幫緊手,樓上有TG GROUP,有心可以入去睇下重有咩幫到手
+1,只可以做下搵料
依個?
積極參與
“主動參與”意味著與當地人在一起。 這包括 在場,伴奏, - 介入。
存在 當UCP居住在公共場所或區域時。 他們使用高度可見的製服和車輛,所以每個人都知道他們在那裡。 存在改變了地面的能量,並提高了UCP對各方的認識。
伴奏 UCP是否陪同審判證人,人權維護者或其他人。 它可能是數小時到數月,在一個地方或在旅途中。 陪同人員帶有高級官員的電話號碼或支持信件清單。 辦理登機手續的電話是為了更新他們的團隊。
介入 當UCP將自己置於武裝團體之間時。 與各方建立良好的聯繫有所幫助。 UCP的勇氣讓犯罪者想起了對手的人性和自己的人性。 當犯罪者的親屬介入時,介入也很有效。 罪犯擔心他們可能會殺死親人
from原link
信件內容一定要大體上中立
頂多加少少個人見解(陰謀論) 事情走向推測
就係唔太明
第1點係講等兩邊既人知佢地係到,等佢地唔會開拖?
第2點就真係唔明,睇佢段野都係用GOOGLE轉過黎
第3點則係做調停者?
第一點你當介入
第三點 應該好似類似教育之類
第二點睇完英文都唔太明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞