[重要] 輕鬆對付催淚彈方法

786 回覆
2130 Like 11 Dislike
最大贏家
好彩冇人話我打手
買左3200,希望有用
721 721 721
push 721
push 721見
push 721見
721港島見。

——————————— 七大訴求 ———————————
一、徹底撤回修例
二、收回暴動定義
三、撤銷對今為所有反送中抗爭者控罪
四、徹底追究警隊濫權情況
五、以行政命令解散立法會,立即實行雙真普選
六、要求永不落實「社會信用評分系統」
七、要求移除全港「多功能智慧燈柱」
pish
push 721見
push 721見
push 721見
【香城OL wiki】史上最全攻略!!持續更新!! https://drive.google.com/open?id=16jsUWJDS0YTIlICECOfDtzKt4XIgJVuzER0c0I4wFQ4
push 721見
push 721見
【香城OL wiki】史上最全攻略!!持續更新!! https://drive.google.com/open?id=16jsUWJDS0YTIlICECOfDtzKt4XIgJVuzER0c0I4wFQ4

呢度有裝備詳盡教學呀
push 721見
push 721見
討論咁多戰術又水桶又盛,但你冇豬嘴根本頂唔到點淋下大佬?
唔該咁多位貼地少少,正正經經買個豬嘴啦,100$有找啦,我去油漆鋪都買得到,我就唔信你地買唔到。
下圖我買呢隻3200 mask,防有機氣體+內置濾棉,要經濟有效別無他選
罐要用3311,3301果D冇濾棉,隔唔到晶體

呢隻6200 mask就再勁D,但要200蚊起跳,有財力就揀呢隻9

6200要配 3M™ P100 綜合濾罐 3M 60926
因為防綜合氣體,同埋係粉紅色,代表隔到催淚微晶體

咪撚再唔買豬嘴討論咩戰術,你吸一啖就收皮戰條撚術咩

補充,眼就除左泳鏡冇方法,但一定係顧左呼吸先,實測兩次催淚彈刺激呼吸道嚴重過眼好多倍,全面式面罩太貴太難買。

快撚D去買呀屌你老母!
問啲有密閉牌既地盤佬。佢會教你買咩最好
冇地盤朋友,我都research左好多日,先conclude到邊D相對有效同香港買得到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞