日後想進步就入嚟檢討

29 回覆
37 Like 1 Dislike
汪汪方面:
一、對鞋唔防滑
有幾隻一齊跣到仆街。防線好好利用呢點!波子,番梘水,香蕉皮。

二、少狗時係會淆底
把握機會,打亂佢部署,唔好on99企喺度等狗部署增緩。要記著我哋多人過佢哋。

我哋自己方面:
一、咪撚亂講嘢
第一,揸大聲公嘅琴晚由七點就開始叫人走,叫到八點幾,喺度擾亂軍心,你係有料先好揸咪
第二,八點幾就傳沙田封站,結果係流料,但係搞到自己驚,又走一批,唔好人講你就傳。
二、適當時就反守為攻
琴日準備咁多禮物得咁小用到,就係戰略錯咗。狗小就反守為攻,狗多就走去第二度再玩過,咪死守防線,因為我哋都無能力死守,琴日就係死守,俾狗有大量時間部署,如果唔係入到商場,我哋全部已經仆哂街。

防線雜物係為咗阻住狗,唔係死守。請參考魚蛋革命。
油溝水會唔會堅d?
人人帶定支,有備無患
啱,一人一枝,用茶樽裝
有冇人認真分析所謂勇武係想點

一班人出黎唔知有咩守 個個沙包咁企定等狗衝黎打
開遮唔郁 就好似吉起屎忽等比人屌咁
衝=帶頭盔食棍/噴霧
人多時淨係大叫黑警
沙田贏係因為易走 班狗又保持唔到隊型又出唔到多武器
金鐘真係極不利如果照用過往示威方法
唔好再守,學以前光復,魚蛋周街玩
認真post請幫推
點打亂部署
最普通就周圍遊撃,勇武啲嘅就,令佢哋撤退
【救埋殿後】一齊走?定一齊走唔到
https://lih.kg/1321152
一定要拉出中環至北角咁大 唔好死守 拉長戰線先有用 當然要齊晒裝先 夏確道一定輸因為直路一條 要打巷戰先有用
琴晚發左個刻骨銘心既夢,想同大家分享一下
https://lih.kg/djqmQS
無人檢討
up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞