新手141完求救

36 回覆
0 Like 3 Dislike
驚咪去驗囉 識驚好事黎 驚完唔好再去就得 上黎問有咩用

hiv我唔太驚,覺得冇咩可能,性病嗰啲要過幾耐先有得驗?
Lm
愛滋就難,但聽講椰花易中好多喎
google尖銳

我就係驚中椰仔

真心定假膠

真心,,,我真係好撚驚,屌西是無數,但叫g是第一次,以前都是同女友做

真心答你,睇你當時同佢皮膚接觸輻度大唔大,或者你high到佢啲西水都有可能,你嘅情況都風險低嘅,但唔係無,你真係想做test 嘅,咁快都驗唔到啲乜野,如果有,你都會病發,等下啦
Rip巴打
幾錢,link
愛滋就難,但聽講椰花易中好多喎
google尖銳

我就係驚中椰仔

真心定假膠

真心,,,我真係好撚驚,屌西是無數,但叫g是第一次,以前都是同女友做

真心答你,睇你當時同佢皮膚接觸輻度大唔大,或者你high到佢啲西水都有可能,你嘅情況都風險低嘅,但唔係無,你真係想做test 嘅,咁快都驗唔到啲乜野,如果有,你都會病發,等下啦

多謝,其實唸返最有機會掂到西水係佢幫我除套嗰時,佢用紙巾隔住除再對摺嚟幫我抺j ,不過向前除應該又唔會掂到 今次知驚,下次都係叫佢幫我打飛機算
有傷口就咪撚搞咁多野啦 衰左都係自己攞嚟
呢d野一定有風險 唔做都做左 唯有三個月後去驗血啦 有咩新狀況就up上嚟囉 我地同你分析下 等自己個心舒服d
哇,有傷口連水都唔好游啦,仲叫雞
哇,有傷口連水都唔好游啦,仲叫雞

Rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞