集會警:社會對警隊心態 如二戰時猶太人被逼害

161 回覆
4 Like 85 Dislike
寫去外媒?

nazi,濫用警權,侮辱法官
全部斷正西媒核心價值

Pewdiepie 拎猶太人講笑玩出禍
台灣學生扮納粹又出事

呢單嚴重過佢

Pewdiepie道埋歉都出事
警察歉都唔道

Pewdiepie單嘢就算啦,明老屈
寫去外媒?

全部斷正西媒核心價值

記得比信依度

有冇人開始寫信? 冇嘅話一陣試下獻醜

寫去外媒?

全部斷正西媒核心價值

Pewdiepie 拎猶太人講笑玩出禍
台灣學生扮納粹又出事

呢單嚴重過佢

Pewdiepie道埋歉都出事
警察歉都唔道

Pewdiepie單嘢就算啦,明老屈

俾個垃圾媒體將佢特登搞笑既片斷章取義

因為佢之前拍片串傳媒斷章取義,於是傳媒就斷章取義咁抹黑佢
https://youtu.be/R42Uhggfcjs
呢條片講得好具體
升上國際政治層面
有冇片?
等睇自爆

推撚爆佢,一定要搞到變成國際事件
推撚爆佢,一定要搞到變成國際事件

即係話班黑警準備立國了。

以時獨立立國,等大家支持下。

但唔該你地先滅亡千幾二千年先再講。
猶太人會毆打德國人?

呀sir做野唔洗你教
有特權嘅執法人員話自己係猶太人 人唔笑狗都吠

講梗係今時今日既猶太人,我地係巴勒斯坦人。
猶太人二戰時有濫權打手無寸鐵嘅犯?

講梗係今時今日既猶太人,我地係巴勒斯坦人。

巴勒斯坦起碼有哈馬斯可以反擊下
香港人完全俾人禁住黎屌
毅進仔亂拋書包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞