Tempo:我們堅決擁護“一國兩制”的方針,維護香港繁榮穩定和諧

311 回覆
53 Like 1933 Dislike
Zenses 真係幾好用,我覺得重好過健力士
講完tempo未啊
tempo唔撒廣告根本唔係新聞
用腦諗下今日咩日子
仲望
換衫去新界
呢個鐘數出就岩
Zenses勝在冇乜特別味,又唔會出細粒,雖然冇Tempo咁厚。健力士原味嗰隻好大味,同埋又薄咗啲。
消委會除了研究面紙價格及質量,同時亦檢測了20款面紙樣本的含菌量,結果顯示,盒裝「Tempo原味Neutral」及軟包裝「mannings柔軟白色面紙」分別驗出每克含28及48個細菌菌落,其餘樣本均低於每克20個菌落。不過,該2款面紙的含菌量仍符合內地檢測標準,即每克不高於200個菌落的要求
想食兩家茶飯點知兩家都憎咗佢
Tempo: 仆你個街,講到咁都傷到強國玻璃心
你唔係唔知嘛
好多年啦
日日用 OK 紙巾
係時候focus黎去上水單嘢
真一國兩制包真普選,tempo你係唔係真撐呀
咪撚再話tempo好用 畀啲尊嚴自己
就算用貴啲、質量差啲嘅品牌都咪用tempo
否則你同大陸人一樣 講一套做一套
而家邊個係客邊個驚得罪邊個
其他客走哂 佢bargaining power仲大啦
tvb實求佢都求唔切

明明可以以退為進 攞完光環再壓價
建議大家買Scott 絲潔, 皇冠 Andrex & 健力氏 kleenex

集中五大訴求:

1.徹底撤回修例
2.收回暴動定義
3.撤銷對今為所有反送中抗爭者控罪
4.徹底追究警隊濫權情況
5.以行政命令解散立法會,立即實行雙真普選
根本tempo under vinda, 一樣係紅公司
不用了
推返上水post 先啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞