[人球CP3] NBA 19-20 Off season 討論區 (26)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
who
恰你?
Nba 不成文規定唔可以
每次㩒入黎都見到0寶比人屌
針對你,你係罪惡源頭
吹牙
阿奶可摸以唔好周圍辣火頭
咁19 87呢
屌你老母賓狗扮要努力練波,唔想打FIBA
明明想去玩
其實合理
呢啲飛機盃無謂加大自己負擔
HUPU啲狗又屈又踩咪嘈成個禮拜,原來時同事都係由一件住Denver嘅傻鳩作出嚟,仲癲到搞人屋企

想知食蕉同其他金塊fans會唔會反咪嘈
原來係食蕉搞事
但米嘈唔係有條片串啲中國fans ?
鷹下季應該入到PO
本身就係,但比你講講應該要多年
依家好擔心吹羊對腳
好似話個條片係上年麥一輪嚟中國拍,啲fans係搵麥一輪唔係搵佢,佢純粹食花生
尊重啦仆街
咪就係請叫麥Finals
fact check:
段片上一兩年前嘅ig限時影片嚟,當晚係成班人搵T-Mac,佢只係件花生友冇人搵佢簽名,佢只係amazed by T-MAC咁多fans

之後有班人惡意話段片係今年早前拍,屈Mitchell唔幫人簽名,成員包括:
1. 攞波衫排簽名嗰班,有人認到係嗰區專賣簽名波衫嘅炒賣狗fake fans
2. 有個Denver fans洗咗幾版底之後,就話自己mitchell fans,十一點搵Mitchell攞簽名唔俾,等人幫手屌Mitchell

但其實佢係痴撚線hater,因為Mitchell picked by Denver但係走寶去咗Utah,所以成隻怨婦咁日日陰啲陰啲屌Mitchell。呢件垃圾仲要騷擾+偷拍人地成家擺上網。佢冇出口叫人做任何嘢,只係話自己好迷Mitchell好慘,然後班傻鳩憤慨撚就自動俾佢利用
食蕉咁賤
next nba 第一人=Austin Rivers
current since June, 24
支那人咁易就比人撚狗咁撚
Antetokounmpo之所以可以咁勁只係因為佢個姓避開哂Rivers呢堆字母
笑左
係支那真係老屈都變真事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞