邊位巴打咁好心機?

100 回覆
447 Like 7 Dislike
收皮啦屌 個啲認真撚真係睇到笑出聲 係啊lin登小學雞唔啱你啊 死返出去啦低質user
幾個人出事就入晒成個警隊數
幾個lihkg仔玩大j電話俾人撚返轉頭又係咪代表成個lihkg係弱智小學雞呀

學校有冇教你著校服做衰野人地只係認得你校徽唔會認得你?
同樣地我地係認粒花 一個警犬衰就累街坊
好幼稚

幼稚得過d人去支持佢地

( Show Blocked User - 十卜Ching )
條友block左好耐 可以跳過唔洗理

難怪我睇唔到 原來一早block咗
好幼稚

幼稚得過d人去支持佢地

( Show Blocked User - 十卜Ching )

Block乜鳩啊on9當有趣

都唔差在
( Show Blocked User - 撚鳩咁撚😋 )

仲有7個監犯
好幼稚

講事實

懶幽默

事實黎喎 幽默?
好幼稚

幼稚得過d人去支持佢地

支持佢地係為公義
改鳩人wiki又係咩

公義
咁人地覺得改wiki都係為公義既
好幼稚

幼稚得過d人去支持佢地

Block乜鳩啊on9當有趣

都唔差在

連登真係好低質
明明係小朋友改wiki都可以講到正義凜然咁

比d質素啦

你返高登囉
評已正
幾個人出事就入晒成個警隊數
幾個lihkg仔玩大j電話俾人撚返轉頭又係咪代表成個lihkg係弱智小學雞呀

就算喺高登都係咁上下質素
又係條左膠十卜ching
block得
波台狗行撚返出去玩小圈子啦 正常討論無你地份呀
好似俾人改返,仲保護埋喎
啱啊!
事真唔怕講
反對比理據啦低學歷
6隻警犬負皮
好幼稚

Show Blocked User - 十卜Ching
單機啦
Block左以後都可以直接無視 各位唔洗勞氣
十卜Ching 再一次敗走時事台
十卜Ching 敗走創意台

收皮喇上面條戇鳩 十卜Ching
你以為自己好叻叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞