用緊bitdefender好似比人吹大左

33 回覆
0 Like 2 Dislike
防毒性能唔夠linux好

邊有得咁比?

邊有得咁比?

AVG + Malwarebyte 夠做。

Bitdefender 好大咬
AVG + Malwarebyte 夠做。

Bitdefender 好大咬

一般人/家庭裝免費既AV(e.g. AVG)都夠用啦! 裝畀錢果啲(e.g. Bitdefender)多數係商用, 但主要目的係防孭鑊, 防毒其實係次要的!
Malwarebyte好用好多,雖然太敏感
bitdefender真係比下去

一般人/家庭裝免費既AV(e.g. AVG)都夠用啦! 裝畀錢果啲(e.g. Bitdefender)多數係商用, 但主要目的係防孭鑊, 防毒其實係次要的!

佢block左我origin
唔係掛,上個月先由avira轉過黎

AVG定Bitdefender呀?
origin指uBlock Origin?

AVG冇block我個uBlock Origin喎!

AVG定Bitdefender呀?
origin指uBlock Origin?

AVG冇block我個uBlock Origin喎!

Sor唔清楚講得
Battlefield
Malwarebyte好用好多,雖然太敏感
bitdefender真係比下去

唔係兩樣嘢嚟㗎咩?

bitdefender = 綜合防護型

Malwarebyte = 專攻惡意程式

邊有得咁比?

防毒 = 保險套

唔掂果D污糟野 = 唔駛帶套
n年前中好多毒
用 360殺毒 好勁 殺晒所有毒

傳說中既以毒攻毒?!
用左Avast好多年
用左Avast好多年

x 2

(之前一直用小紅傘Avira, 直至佢出現過一次"非常嚴重、不可原諒"既false alarm攪到我要無端白事洗機後, 就轉用Avast! Avast都好多false alarms同枉殺無辜, 但程度上尚可接受!)
Bitdefender根本垃圾
係有個死忠不斷吹棒姐
Bitdefender根本垃圾
係有個死忠不斷吹棒姐

原來所謂持續攞咗五年全球第一都係假嘅

全部有正面評價過嘅外國專業IT狗同媒體都係死忠打手
我都係用免費的avast ,但成日單出黎叫我買專業版好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞