幸運四葉草毫無疑問係神作

171 回覆
76 Like 1 Dislike
好撚好睇呀屌你老母
啱啱翻睇完好空虛
最尾果到青葉同光仔拖手
又翻睇多次, 真係好撚正

大家可以留意下,
最後個集動畫,好多畫面其實係漫畫己經做晒出黎,
安達充真係好勁,
對青葉黎講 男人掟到165 重要過有車有樓

青葉不嬲鐘意光仔只係佢傲驕
要光仔掟到160先至無退路
我可以撒謊嗎?
當年中學睇tvb第一集睇到眼都突埋
當時既印象係覺得好奇怪女主角竟然第一集就死左
之後我就個個星期都必追

一樣
不過追到第一次打龍王就冇得再追
當初幾驚個結局好似達也咁

達也個結局唔好咩
Touch is the best

上杉達也愛淺倉南,比世界上任何一人都要愛

根本唔關160事
官方數據上樹多村最高球速只係158定159
之後我就個個星期都必追

一樣

達也個結局唔好咩

可以係青梅竹馬同全日本最人氣偶像兩揀一
最後仲要黎個SWEET到爆既表白
咁都算慘

根本唔關160事
官方數據上樹多村最高球速只係158定159

青葉睇個球其實已經知道唔止155
大會仲要無報個數字出嚟都知道咩事
不過應該都唔關事
佢哋最後會一齊應該係因為完成左同若葉既甲子園的約定
之後我就個個星期都必追

一樣

達也個結局唔好咩

咁都算慘

日本青梅竹馬戀既鼻祖,
講起青梅竹馬,八神太一明明同阿空青梅竹馬,明明係鍾意佢,劇場版阿空明明都鍾意太一,劇情入面都有好多痕跡,ON99熱血少年動畫玩主角讓愛戴綠帽
之後我就個個星期都必追

一樣

達也個結局唔好咩

咁都算慘

日本青梅竹馬戀既鼻祖,
講起青梅竹馬,八神太一明明同阿空青梅竹馬,明明係鍾意佢,劇場版阿空明明都鍾意太一,劇情入面都有好多痕跡,ON99熱血少年動畫玩主角讓愛戴綠帽

太一
SORRY 錯左
https://drive.google.com/drive/folders/0Bwpvj9CmbmfLYzA1eFN2eGZWdzA?usp=sharing
呢個先啱

巴打down完咪

巴打係咪close左條link
之後我就個個星期都必追

一樣

達也個結局唔好咩

咁都算慘

日本青梅竹馬戀既鼻祖,

太一

好地地做乜要講太一
SORRY 錯左
https://drive.google.com/drive/folders/0Bwpvj9CmbmfLYzA1eFN2eGZWdzA?usp=sharing
呢個先啱

巴打down完咪

仲有,不過要dl就快,我就刪
之後我就個個星期都必追

一樣

達也個結局唔好咩

咁都算慘

日本青梅竹馬戀既鼻祖,

太一

好地地做乜要講太一

因為touch做左青梅竹馬鼻祖,之後D作品兩個有意思,青梅竹馬根本冇得輸。
作為熱血少年動畫男主,太一真心慘
呀東

一樣

達也個結局唔好咩

咁都算慘

日本青梅竹馬戀既鼻祖,

太一

好地地做乜要講太一

因為touch做左青梅竹馬鼻祖,之後D作品兩個有意思,青梅竹馬根本冇得輸。
作為熱血少年動畫男主,太一真心慘

擁有勇氣既人被代表友情既朋友搶走代表愛情既女人
好鐘意光同埋青葉個互動
兩個人都好似(包括個樣 )
但係兩個人好似水火不容
動畫最後一集佢兩個做埋同一樣舉動
我覺得呢下好sweet
啱啱又再由頭睇一次
第1同30集喊到痴線
啱啱又再由頭睇一次
第1同30集喊到痴線

第1集真係好屈機
我連個故事係點都未清楚就已經感動到仆街
SORRY 錯左
呢個先啱

巴打down完咪

畀多次黎啦 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞