[閃電王有得威]二月二十六日沙田賽日討論區

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上年經典一哩
又係又凍又落雨
個陣潘頓蒙埋面贏騎師王
而雷全日死火
上年經典一哩
又係又凍又落雨
個陣潘頓蒙埋面贏騎師王
而雷全日死火

認真想問
今日先係出面跑完飛返黎
會唔會好攰
聽晚返香港 晏就小注兩場G1同R水吹算

1400G1好難搞
2000G1好似淨跑明月千里咁 嬴硬咁款
上年經典一哩
又係又凍又落雨
個陣潘頓蒙埋面贏騎師王
而雷全日死火

認真想問
今日先係出面跑完飛返黎
會唔會好攰

認真答 會
佢仲要贏左幾場
上年經典一哩
又係又凍又落雨
個陣潘頓蒙埋面贏騎師王
而雷全日死火

認真想問
今日先係出面跑完飛返黎
會唔會好攰

認真答 會

有頭等,問題應該唔會好大
又落雨
霍利時專業分析
第 9 場 - 花旗銀行按揭服務讓賽
2017年2月26日,星期日, 沙田, 17:15
草地, "B" 賽道, 2000米, 好地
獎金: $1,235,000, 評分:80-60, 第三班

將才:換邊個都一鳩樣啦 仲要係冇態既柏寶 不了
閃電王:上次祈普敦又on99咁妹下妹下搞到第5 今次換上啱啱傷愈復出嘅毒男 而毒男幾個月冇馬騎冇獎金 佢都應該餓馬好耐 相信佢都想早日贏返場馬重振聲威 加上告達理今季表現長期低迷 都想贏返場減輕下壓力 另一方面 我閃收到風老死我超細佬我年受傷之後都十分擔心 我閃為左激勵我年早日復出屌打騙騙 相信我閃會發揮當日搞掂小米周既實力 出盡全力贏返場以勉勵我年 係人馬鬥志去到最頂點之下 班小朋友準備拎定閃電王公仔多謝毒男哥哥啦
豐彩皇:俾個淨係識拉馬既垃圾騎都估到戰意如何了
凱倫之寶:呢兩季都只贏一場 食飽左好減下分啦
康樂神駒:西馬房西駒師西馬主 騎練馬主都係水完馬迷再水鳩自己
精算博奕:黑B愛狗又拎出黎搞笑 多謝你幫手揹下飛
傲行者:有長力但冇實力 又一燒家水魚馬
可愛寶:依家跑跑馬地三班都忟水啦 減返幾分先算啦
其樂無窮:減下分落四班啦
鎏金驃:天氣咁凍 西拉騎得郁咩 因住輸埋俾賀腎搵理由閹埋呀
快樂神駒:贏場谷草四班以為大曬咩 呢到係沙田三班呀
蓮花巨星:今季乜表現都冇曬了 你估你係威爾頓咩
威利熱流:銳氣一早過曬啦 返去四班屌打金秋就有你份
駕善:老豆老母都跑開短途 上得2000咪又求敗

心水:閃電王>F
留意到有位師兄好鐘意吹奏西馬
新手小心中伏
新手小心中伏

新手小心中伏

新手唔買我Paul
抵輸
怪獸家長有10倍
上年經典一哩
又係又凍又落雨
個陣潘頓蒙埋面贏騎師王
而雷全日死火

認真想問
今日先係出面跑完飛返黎
會唔會好攰

認真答 會

有頭等,問題應該唔會好大

影響不大。

反而天氣凍就
怪獸家長有10倍

係咪真係無得再上呢
新手小心中伏

新手唔買我Paul
抵輸

我Paul 今季訓醒未呀
新手小心中伏

新手唔買我Paul
抵輸

我Paul 今季訓醒未呀

掛住溝女唔練馬
炒飯今日醒定啲啊
潘頓手馬大家點睇
步步友都咁熱。飛得

限拖 Win我不了 唔抵買
步步友都咁熱。飛得

限拖 Win我不了 唔抵買

1,3,5膽四連環點睇
練馬師告東尼已取消旗下短途惡馬「幸福指數」3月遠征杜拜之行。

告仔說:「其實『幸福指數』馬主黃凱汶一直都希望愛駒留在港,專心跑大賽,不過早排我見該駒在年初三(1月30日)勝出1200米G2百週年紀念短途盃,我便游說馬主改變主意,再派該駒去杜拜,當時馬主都答應。不過黃凱汶經過多番考慮後,還是決定取消杜拜之行。」

今年遠征杜拜的香港大軍買少見少,「幸運如意」及「幸福指數」相繼放棄遠征,暫時落實只有大摩的「新力風」及蔡約翰馬房「華恩庭」去杜拜。至於「誰可拼」及「發盈喜」如在下周六「超級星期六」賽事交出好表現,就可獲邀參加3月25日杜拜世界盃日之戰。

屌咩,派晒啲2,3級馬去
當打有實力又唔去,杜拜又唔係低獎金
練馬師告東尼已取消旗下短途惡馬「幸福指數」3月遠征杜拜之行。

告仔說:「其實『幸福指數』馬主黃凱汶一直都希望愛駒留在港,專心跑大賽,不過早排我見該駒在年初三(1月30日)勝出1200米G2百週年紀念短途盃,我便游說馬主改變主意,再派該駒去杜拜,當時馬主都答應。不過黃凱汶經過多番考慮後,還是決定取消杜拜之行。」

今年遠征杜拜的香港大軍買少見少,「幸運如意」及「幸福指數」相繼放棄遠征,暫時落實只有大摩的「新力風」及蔡約翰馬房「華恩庭」去杜拜。至於「誰可拼」及「發盈喜」如在下周六「超級星期六」賽事交出好表現,就可獲邀參加3月25日杜拜世界盃日之戰。

風險高嘛
唔係隻隻有能力

風險高嘛
唔係隻隻有能力

最怕縮縮下,縮到無馬出返去
到時仲點樣有進步

風險高嘛
唔係隻隻有能力

呂Sir驚隻馬遠征大敗拉倉唔敢搏 抵佢一世做二三線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞