你地要特赦異事,咁十三拳肥佬可否同時得到特赦?

63 回覆
1 Like 96 Dislike
討論下

無人敢反駁
冇所謂呀 一齊特
你問下連登d指揮官同唔同意

佢地只係雙重標準既弱智
一個肥佬換十幾人出黎 反正個肥佬都係日鳩日飲醉 大把幾會番入去 到時再用肥佬換人囉
Hide Blocked User - 我唔係屈機男
咁差佬呢?

要獨立調查嗎?
冇所謂呀 一齊特
諗唔到點駁,逃避現實既可憐蟲
2件事wo傻鳩
???講條件???
定係你覺得差佬已經有罪 諗定方法交換???

你仲想加咩條件呀 一次過加好晒 我再答你

一樣關係到送中喎
連登仔角度要獨立調查差佬

但又要放異事

係雙重標準嗎?

無罪有乜好調查?
義士係因為反抗政府已經承認完全失敗既送中政策而被入罪
先不論示威本身係冇罪,而特首亦有權特赦呢班人
點解義士要為咗政府既失誤而受罪

屌你老母個肥佬拆牆打人係佢自己既罪?點解要特赦?

你老母生你嗰陣特赦埋你個腦?
死保安
一邊係示威期間畀人拉擺明政治檢控,一個係平時on99 亂咁打人,咁都有得比較就知你個腦容量細撚到電子顯微鏡都睇唔撚到
起法律責任角度出法啦低能仔

呢個世界唔係你件弱智主觀話岩就係岩架

你有無讀過書架?

睇野角度咁撚自我中心
唔好兜圈啦 你仲想換d咩 跟番你自己主題
點樣換都有so 反正查撚到 都無人要負責

仲想換d咩
我有資格換?

你件傻西個腦神左?

你諗清楚討論緊d乜先
你諗清楚異事因乜比人拉先

弱智
你討論緊一齊特赦呀嘛

咁我話一個肥佬 換 幾個人出黎 無問題隨你換

你諗諗下唔撚啱數 想加埋差佬計人頭

我而家答你 都係隨你換

睇下你仲有咩人頭數
呢個世界唔係你件弱智主觀話啱就啱架,你以為呢啲就叫公正呀?
兩個背景前設唔一樣都唔識分?

連政府都自己承認咗呢次推例係完全失敗
吓?你個世界唔包政府架?
咁點解要其他人承擔政府既失敗?

唔好話你有冇讀過書,你有冇腦架?
其實原則差不多,覺得政府做得唔好,公民抗命,犯左法
13拳肥佬如果因為政治原因就可以一齊特赦, 630 集會都一樣,
不過就照睇肥佬就唔係政治原因咁簡單, 而且一齊講就代表 630 集會入面嘅休班/退休警都係官員口講既暴徒

獨立調查委員會係還警察清白, 而唔係你講嘅有罪, 2 件事就2件事, 要分開講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞