26 歲 吳 業 坤 髮 線 上 移

58 回覆
62 Like 4 Dislike
藝人吳業坤,簡淑兒(Jessica)及田蕊妮等,於觀塘宣傳無綫劇集《迷》。在劇中與賴慰玲,以及陳嘉佳(小寶)上演三角戀的吳業坤,坦言渴望有親熱戲份:「佢哋是但一個肯都好!小寶都OK,我哋之前拍過揹揹戲,我希望可以再進一步!」

談到收視,吳業坤表示外界評語不錯,又指自己於劇中的「露額頭」造型成為焦點,反令他擔心髮線上移問題:「好多朋友關心我髮線向上移,睇嚟植髮同生髮水贊助,我都好有需要。我就嚟27歲,想保養吓頭髮,光頭就大件事。」

同eason有得fight

單春髮線後姐 但係額唔高

又後又唔高

又後又唔高

即係點

又後又唔高

即係點

坤狗本身個額頭都好高好大唔好睇

又後又唔高

即係點

坤狗本身個額頭都好高好大唔好睇

冇人想知呀
屌你老母
最好快D變河童
藝人吳業坤,簡淑兒(Jessica)及田蕊妮等,於觀塘宣傳無綫劇集《迷》。在劇中與賴慰玲,以及陳嘉佳(小寶)上演三角戀的吳業坤,坦言渴望有親熱戲份:「佢哋是但一個肯都好!小寶都OK,我哋之前拍過揹揹戲,我希望可以再進一步!

談到收視,吳業坤表示外界評語不錯,又指自己於劇中的「露額頭」造型成為焦點,反令他擔心髮線上移問題:「好多朋友關心我髮線向上移,睇嚟植髮同生髮水贊助,我都好有需要。我就嚟27歲,想保養吓頭髮,光頭就大件事。」

連呢件肥處女都俾佢食埋
藝人吳業坤,簡淑兒(Jessica)及田蕊妮等,於觀塘宣傳無綫劇集《迷》。在劇中與賴慰玲,以及陳嘉佳(小寶)上演三角戀的吳業坤,坦言渴望有親熱戲份:「佢哋是但一個肯都好!小寶都OK,我哋之前拍過揹揹戲,我希望可以再進一步!

連呢件肥處女都俾佢食埋

屌,條友有西就唔放過。
唔怪得甩頭髮啦
快撚d禿晒佢
睇錯C君
睇錯C君

差好遠喎
一個係人一個係狗
eason接班
睇錯C君

驗眼啦
係兩邊額角嘅問題 唔係髮線問題
額角無髮係基因之故 無得救

男性hormone有影響
哇哈哈哈
抵阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞