[KPOP] PRODUCE_X101 討論區(64) 安俊英今日死咗未

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
佢而家既他拍次次都係無表情+✌🏻
唔知佢受左咩刺激
佢性格唔岩做idol 上下綜藝做下model就幾好
而家大家都可能會不停諗C位會係邊個
一方面想JohnKim 拎
另一方面又唔想佢坐 驚俾人黑 鬧無實力 短膊頭
我諗宇碩都係會面對呢啲情況 被人黑回鍋肉做C
可唔可以無C位 一齊入團就算
是但啦 無論邊個做c 都係韓國人自己投出來
小漂亮黎lm
都係啊 佢自己寫下詞行癲佬路線都ok
影多d相比我j就得 我最鐘意j play boy
非回鍋嚟計曜漢仔真係最適合做C位應該唔會俾人鬧嘅
你叫返我數字絲得㗎啦 唔洗理
記得上集碩仔比人惡剪之後有個個名有曜漢嘅絲打話想碩仔係1位型比ajy睇
覺得好感動
真係覺得邊個C都無所謂 反正都係大家認可 都想曜b登基
笑死我好想幫你解釋
啲大陸人係咪都鬧架
唔想班仔俾人鬧完唔開心啫
係我依家諗返其實講得唔好 搞到好似分化咗牙碩同曜漢仔啲fans咁總之我真係想表達嘅係ajy你唔撚鍾意牙碩又點 搞埋啲小動作瘋狂惡剪佢都係冇用 值得人鍾意嘅人點都會有好多fans
我是旦整咗張 雖然仲有好多🙂✌🏻 不過完全係I see no difference 曜b你係咪俾ajy逼到你咁 係嘅你眨下眼 我黎救你啦
我解釋過㗎啦有興趣先追po啦
係 就算唔係自己pock嘅人比人惡剪得明顯都會嬲豬
班大陸人係咁on9㗎啦 之前成日都睇微博 睇吓會唔會有人鬧自己粒星 見到啲勁口賤嘅會傷心好耐
依家諗返覺得自己好蠢 走去留意班傻閪還掂一個人無論幾完美都一定有位俾啲痴線佬入 依家索性唔睇微博同飯圈啲嘢 自己一個追星開心勁多

大家早抖啦
第一次咁唔想睇直播𠻹

大家都唔好咁灰啦,希望聽日見到餅仔啦,仲想睇碩b無懼安俊英惡剪,繼續高位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞