大埔有人俾人打斷手

472 回覆
1432 Like 10 Dislike
打人咪呢個囉 有前科
人地都笑9你班人淨係識拍片唔還拖呀

同路人比人打死大唔大鑊
先唔講打交係好小事,罰一千幾百完事
無人叫你擋完要企喺度比人拉,唔兇走人,咁識唔識拉隊友走?
成班制服佢,俾黑警打到咪又係公眾地方毆鬥/行為不撿,多數和解,仲要快閃冇片點拉人,啲仆街仲掛住拍片,睇到好撚嬲
唔好旨意差佬 自己同伴自己救
電影同囚
電影的資料搜集非常充足,資料來源是曾經入過勞教中心服刑的前學員以及一些前教官,相信十分反映實況。勞教中心的教官比「黑警」更可怕,經常執行的「極端家法」,例如虐打、當眾侮辱、要求用手指刷屎漬然後當牙膏刷牙、冬青膏塗下體等等,甚至將囚犯當成是自己情緒發洩的工具,讓筆者看得十分憤怒。難道犯人就沒有人權嗎?懲教的底線為何?為何教官有權執行私刑?
屌你老味 唔係真係走撚左呀?
我冇野講!!! 推!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔係主張還手或者私刑
但見到呢d 罪惡應該制服佢
屌人地得兩條友
可唔可以爭氣啲呀
全部熄機濕鳩佢一獲啦好冇呀
推!
咪就係 你還撚完手 對方都知自己理虧郁手先 所以一定係和解
佢打人 又影到佢郁手先 可以即制伏佢
大家同路人,話冇片再唔係好似黑警圍住咪得下次條女俾人姦唔好話打鳩人,告你毆鬥tim呀仆街
從來都無諗過市民鬥市民,呢班廢老一定係收咗錢出黎搞事,香港人一路以來都係對準個政權,港共同中共屌你老母中共同港共
香港人真係好撚怕事
冇人叫你還手 制服都唔撚敢 好波!
得閒去睇下關楚耀嗰套戲‘同囚’
係真人真事改編
啲極左真係上曬腦
咪鬼同佢哋嘈啦,佢痴你咪貼返上去,再唔得咪用白膠漿
佢想打人,你一係擋,一係走

然後記得保持住你嘅憤怒,直到有雙普選甚至港獨
而家唔還拖黑警就偷偷地放人,佢老母陷家產,油塘個日咁多藍絲廢老出手,拉得兩個,仲要一個放左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞