其實溝女真係好簡單

36 回覆
1 Like 12 Dislike
高同富都可以有尺得度,但係帥唔帥就真係見人見智

無圖無真相

我無膽問
通常係比人ig inbox

守株待兔 主動出擊一定啱心水 因為係自己有興趣
好似你咁日等夜等都未必等到個想要

身邊無女性朋友啦

你個女神囉

朋友圈左我 屌

渣ga 溝返ex囉咁

比第三個人追緊

直接同佢講掛住佢囉 好過係到on99
高同富都可以有尺得度,但係帥唔帥就真係見人見智

無圖無真相

守株待兔 主動出擊一定啱心水 因為係自己有興趣
好似你咁日等夜等都未必等到個想要

身邊無女性朋友啦

你個女神囉

朋友圈左我 屌

渣ga 溝返ex囉咁

比第三個人追緊

直接同佢講掛住佢囉 好過係到on99

係我比人追 比緊女仔chur緊
22歲以下既女
其實踢波真係好簡單
只要將個波射入龍門就得
22歲以下既女

溝緊個27 聽日食飯
其實踢波真係好簡單
只要將個波射入龍門就得

講就易,做就難
唔洗特別做啲咩 同佢whatsapp講下d曖昧嘢 幫佢改下花名 得閒send隻豬嘅emoji 之後約下佢行街睇戲食飯 行街記住行d多人嘅地方 增加身體接觸 睇戲記住簡間冷氣特別勁嘅同埋一係睇愛情片 到d好感人嘅位就一嘢渣佢下面隻手 睇鬼片女仔通常都會扮驚 咁你就攬住佢 個人同拖手 咁咪輕鬆得米囉 都唔明有幾難 食飯求奇去間茶記都得架啦 因為通常d女去到喱個位已經出曬水 之後就去九龍塘自己執生啦

利伸 高富帥

食開北菇?
上次你個根本唔會有a0幾高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞