【突發】自助簽注機助水貨客無限續簽來港

327 回覆
927 Like 7 Dislike
所以點解大陸咁驚香港人派傳單畀大陸遊客,因為全國都可以自由去,全國人都知道大陸d負面新聞佢會好大劑

所以嗰日九龍區大遊行啲高鐵飛光速賣曬

本身坐高鐵落香港既人其實就少,太貴
通常坐火車到深圳,羅湖過關轉東鐵
或者去深圳灣坐跨境巴士落香港市區
所以你見停高鐵影響其實唔大

所以不嬲都話高鐵淨係為咗政治目的而起
屌你老母不如拆埋個關口啦

大陸想拆咗佢好耐
而家睇黎係 專登整部機出黎方便佢地自由行 、咩一週一行 明顯係用黎 敷衍下香港人

大陸想拆咗佢好耐

咁美國關係法咪可以收皮攬炒
所以嗰日九龍區大遊行啲高鐵飛光速賣曬

軍事目的
石崗停車區
高鐵站B3M層結界
西九龍站派出所

兩地一檢的話 拆唔拆都一樣
仲有交通津貼,正呀

軍事目的
石崗停車區
高鐵站B3M層結界
西九龍站派出所

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/230983/%E9%AB%98%E9%90%B5%E9%80%9A%E8%BB%8A-%E7%8D%A8%E5%AE%B6-%E8%A5%BF%E4%B9%9D%E9%BE%8D%E7%AB%99%E5%9C%96%E5%89%87%E9%A9%9A%E7%8F%BE%E7%A5%9E%E7%A7%98b5%E5%B1%A4-%E9%80%9A%E9%81%93%E8%B2%AB%E7%A9%BF%E6%89%80%E6%9C%89%E6%9C%88%E5%8F%B0
高鐵站仲有第b5層 聲稱後備月台 信不信由你
香港根本唔理,港澳通行證無過期就過到關

係唔理定冇權理?
呢樣好重要
今個星期六上水要識做 知提咩訴求

唔會理,大陸放到過關佢唔會check簽注

咁要要求香港入境嚴厲把關
堅守一週一行
同拆關有咩分別

拆唔拆都一樣,所以落馬洲(皇崗口岸)準備搞兩地一檢啦

唔係呀嘛又一地兩檢

係呀 接住甘黎 逐d逐d甘拆緊
其實而家同無關口無乜分別,根本大陸人自出自入嘅
keep住個關口係維持班官嘅利益姐

睇唔到?
其實而家同無關口無乜分別,根本大陸人自出自入嘅
keep住個關口係維持班官嘅利益姐

個關口淨係為咗保障美國香港關係法 話畀人聽中港仲係有分別 可惜經已收皮

睇唔到?

條片set咗要撳條link先睇到
說好的50年不變

睇唔到?

條片set咗要撳條link先睇到

睇到了...

推呀 唔好放慢手腳呀
Dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞