入黎一人講一個1234bb既優點。。。。。。。。。。。。。。。。。

33 回覆
1 Like 3 Dislike
(0)1234
有個屎眼比人玩
有賓周

幾靚仔
平心而論 眼珠幾大 鼻樑都尚算直 起碼唔係豬膽鼻
鼻形一睇就知你平時唔做運動 所以有d包 肌肉你就一定冇架啦 眼鏡要執一執 黑色粗框太毒撚feel 髮型頭唔掂 人斜陰你斜陰 斜到一顏一忽 側邊唔啱比例 左薄右厚 比多少少錢去間好d嘅剪啦

總結 毒撚黎講你都算靚仔 執一執嘅我比7分

成日post張圖就秒左樓豬
做咩運動個鼻 可以變形
其他特徵根本個個樣都形容到
通用毒撚樣

btw佢之前剪過頭髮
[quote]平心而論 眼珠幾大 鼻樑都尚算直 起碼唔係豬膽鼻
鼻形一睇就知你平時唔做運動 所以有d包 肌肉你就一定冇架啦 眼鏡要執一執 黑色粗框太毒撚feel 髮型頭唔掂 人斜陰你斜陰 斜到一顏一忽 側邊唔啱比例 左薄右厚 比多少少錢去間好d嘅剪啦

做咩運動個鼻 可以變形
通用毒撚樣
btw佢之前剪過頭髮

https://lihkg.com/thread/110904/page/1?ref=android
[quote]平心而論 眼珠幾大 鼻樑都尚算直 起碼唔係豬膽鼻

做咩運動個鼻 可以變形
通用毒撚樣
btw佢之前剪過頭髮

https://lihkg.com/thread/110904/page/1?ref=android

搞咩
召喚羊仔1234
認真
樓主係咪gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞