[回帶]范冰冰同佟大為響《蘋果》係咪假戲真做?

71 回覆
2 Like 1 Dislike
今日無聊睇番youtube, 完全唔似係替身,pause 仲睇到粒黑提
極度懷疑係真扑
利申:Jed
替身(好似係)
見到黑提仲唔係替身
夜晚放工一定有去開房
替身(好似係)

我覺得唔似,鏡頭好一氣呵成
近日好似佟大為「默認」左係真做
粒點係真既
替身(好似係)

我覺得唔似,鏡頭好一氣呵成
近日好似佟大為「默認」左係真做

我都覺得唔係替身

所以好好J, 有扑過野 or 睇得多AV 巴打會明
佟大為爽死,對住冰冰扑左兩次
借位者 都冇插
范冰冰拍戲尺度如此之大,因此很多人都懷疑范冰冰是否在戲中會假戲真做,而范冰冰自降片酬在電影《蘋果》中和佟大為的片段底線甚至突破了湯唯的《色戒》,被很多人認為是假戲真做,因為題材敏感,導演李玉還刪了15分鐘左右的戲份。

對此,范冰冰也曾招供,自己在拍激情戲的時候會有生理反應,還會將對方當成陳冠希、吳彥祖這類的型男,不過對於是否假戲真做並未做任何回應。

不過佟大為的回應令很多網友無限遐想,佟大為在接受一次記者採訪的時候說:我們只是在做生孩子的事情而已。
借位者 都冇插

但我覺得似插左,chok 個幾下好難借位wor
見到黑提仲唔係替身

佢露過點啦,仲好黑
范冰冰拍戲尺度如此之大,因此很多人都懷疑范冰冰是否在戲中會假戲真做,而范冰冰自降片酬在電影《蘋果》中和佟大為的片段底線甚至突破了湯唯的《色戒》,被很多人認為是假戲真做,因為題材敏感,導演李玉還刪了15分鐘左右的戲份。

對此,范冰冰也曾招供,自己在拍激情戲的時候會有生理反應,還會將對方當成陳冠希、吳彥祖這類的型男,不過對於是否假戲真做並未做任何回應。

不過佟大為的回應令很多網友無限遐想,佟大為在接受一次記者採訪的時
候說:我們只是在做生孩子的事情而已。

唔知范冰冰拍床戲果彈會唔會滲出愛液??
Link呢
https://youtu.be/KIEWdL6EbAE
9:25 - 11:30 左右
留名
Jed
范冰冰又點會黑提
范冰冰又點會黑提

黑喎,之前露過點上hollywood
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞