第四日冇食過野落肚 但食唔到野 會唔會就咁餓死

65 回覆
3 Like 45 Dislike
男人老狗你就比d骨氣啦,我係你個ex都睇唔起你,為左條女係度自殘
我唔係想自殘
只係完全食唔落野
食d粥開番個胃先啦
我明呀ching
我個陣都係咁 一個iphone5咁既size飯盒
我食左3日都係食左一半

飲寶礦力吖
禽晚灌左支
女ja ma,女死女還在呀巴打
我明丫
但諗起以前既一幕幕真係好難受
我冇諗住要佢同我一齊返
我只係想我生命仲有佢存在
過來人

有得喊好喊多D

遲下你想喊都喊唔出
雖然好老土 但係最好既反擊方法就係你過得好過佢
每日都要嘻嘻哈哈 仲要每日都精精神神
首先轉過個look 要煥然一新既 人地睇你會覺得你唔同曬既look

「自己都不愛 怎麼相愛?」
好慘
巴打
我分左手一個月都無發現原來俾人綠左幾個月
未知果陣都仲會掛住佢 亦都以為佢會掛住我
但後尾發現左之後兩秒我先醒
原來自己俾人呃左咁撚耐
朋友都叫我唔好再掛住條仆街
但係每次去到某間餐廳、聽到某啲歌
就會忍唔住諗起同佢一齊嘅日子
但咁又點
佢已經走撚左 同第二個人開開心心緊

雖然唔知你地分手嘅原因係乜野
但我明白分左手會好難受
知道對方move on左亦都會有被遺棄嘅感覺
但係都要慢慢學識放手
我依家執左堆同佢有關嘅野 準備掉
仲有手機入面嘅相 都準備清晒佢
唔係話清晒就等於無發生過任何野
只係避免自己再掂到個傷口

係好痛好唔開心
但係記住
要食得好、訓得好
學識愛自己 好好生活
之後先會遇到個更好
我唔係想反擊
我仲係好愛佢
我會盡力試下
你明唔明呀
就係用呢個方法引起注意呀
人地拍緊拖熱戀中啦 如果你繼續頹
你覺得佢會唔會仲記得你呀?
明丫 但好難
加入海富啦
我做野果陣就可以
因為要不斷諗點寫
但一冇野做就仆街
眼淚流到痴晒線咁
因為成個腦都係佢
日日係街四圍亂行
行到對腳就黎抽筋
先夠膽返去大覺訓
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站www.help4suicide.com.hk。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:上午六時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:下午8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》
你係巴定絲我都分左1個月,但已經好返好多,呢個月不停做運動,出街,約人食飯,做運動真係好有效,你可以試下
好明白
我係巴
我連郁都冇動力
當自己最痛苦時,最想講野時,佢就係到同條仔開心緊,以前果啲咩山盟海誓……
我最近同你差唔多,不過日頭有食飯,一放工返去就狂飲酒,咩都食唔落
唔飲得所以冇去飲
加上冇晒朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞