乃木坂46討論區#197:桜井玲香卒業發表 24單選拔發表

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
以為係免疫力問題
我都唔係好知佢地點解可以咁肯定
會唔會發癲打人架
好似係情緒問題 所以見親佢點都要笑出黎就
我見過佢畢業後的生活照,好像都面有點腫脹
我覺得nanami就係自己放棄乃團,小公主就被迫放棄乃團
前排有睇佢網站個blog 覺得係有少少抑鬱
nanami唔係腰骨痛咩
先此聲明,我真心唔知himetan咩事,有不滿高抬貴手

躁鬱症(英語:bipolar disorder,亦稱雙極性情感疾患、情緒兩極症,早期稱為躁狂抑鬱疾病、manic depression),是一種精神病經歷情緒的亢奮期和抑鬱期[2][3]。情緒亢奮期(躁期)可分為「狂躁」或是「輕躁狂」,兩者的區別在於是否影響生活及工作和是否出現精神病症狀。於狂躁期,患者感到或表現出異常開心、有活力、易怒[2],常會做出不計後果的決定,對睡眠的需求也往往會減少[3]。於抑鬱期,患者會哭泣、缺乏與他人眼神交流、對生命萌生負面看法[2],也有自殺的可能。病史長達20年以上的患者,其自殺風險超過6%,自殘風險則約30-40%[2]。躁鬱症也常伴隨焦慮症以及藥物濫用等心理問題[2]。

原來係himetan去過既講座入面講過
簡單講咪比個妹食撚住自己紅唔起痴能左線囉
唔係你去睇工事中橋畢業訪談啦
裏面講得好清楚
又全落,痴撚線
全落
佢個妹 好似係主唱黎
呢個傻都知係人影痾屎啦
佢個妹應該係而家全世界最多鬼佬識嘅日本歌手
工事中果段唔係話cut頭cut妹cut到營運想要既效果咩
BabyMetal 好似仲要係新派cutie metal始祖 喺外國好紅
應該第2?前面有OOR喎
Babymetal 上次隻碟 hot 200 美國38 英國第9 (咁上下) oor 美國 hot 200 好似 排102

Babymetal download festival 係 main stage ,oor得D tent
咁佢同個妹又冇咩好比較既,唔同路線……我覺得係營運比到佢地好大壓力,3期生之後好似好落力推3期,自跟著又有4期好似好被後輩追迫咁
好難想像居然有日本band去到download festival
咩2c牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞