召集所有鐘意K-ON輕音少女嘅面子#4

991 回覆
21 Like 3 Dislike
琴日開始睇k-on, 已經好鍾意, 好想買返啲cd呢聽

歡迎巴打
不過d碟而家難買咗 可以考慮買history box入面齊歌咁濟(其實都唔係話難買嘅 不過要有心機揾囉)

見到amazon jp都有
不過從來都未試過用Amazon

我早排都用amazon jp買咗初回版放課後II
amazon ok架

運費大約幾多?係唔係代運?

我冇揾代運 豪咗比佢
我記得唔平 大約1000yen左右啦

既然係咁嘅話都抵, amazon jp寄貨快, 好想快啲買don't say lazy

如果唔揾代運 儘可能喺同一間買多d 咁樣運費會平d 好似係

hi, "To ship this item to additional addresses, increase the quantity."

姐係點

有d唔係amazon自己賣唔寄香港,k-on成日都有d舊cd價岩但唔係amazon賣,呢d要搵代購

原來係咁 我都唔記得有d係唔寄外國

歡迎巴打
不過d碟而家難買咗 可以考慮買history box入面齊歌咁濟(其實都唔係話難買嘅 不過要有心機揾囉)

amazon ok架

我冇揾代運 豪咗比佢

既然係咁嘅話都抵, amazon jp寄貨快, 好想快啲買don't say lazy

hi, "To ship this item to additional addresses, increase the quantity."

姐係點

有d唔係amazon自己賣唔寄香港,k-on成日都有d舊cd價岩但唔係amazon賣,呢d要搵代購

原來係咁, 有冇ching推薦代運?

歡迎巴打

amazon ok架

我冇揾代運 豪咗比佢

姐係點

原來係咁, 有冇ching推薦代運?

真係唔識 次次都係直運 運費貴索性唔買
到宜家十九歲人先想搵返件樂器學 會唔會太遲

牧童笛

牧童笛

有心唔怕遲 , 睇完K-on!我都想玩返鋼琴

牧童笛

有心唔怕遲 , 睇完K-on!我都想玩返鋼琴

keyboard人
我淨係識ukulele 最basic既野

我都係

我都係

冇嘢嘅 我都唔夠膽話自己識結他
BanGdream K-on! ED don't say lazy 已出!

我都係

彈黎睇

我都係

彈黎睇

揾日啦
新人報到
為咗呢個post 專登開ac
好想買返曬K-On!D黏土人
新人報到

新人報到

呢排好似好多新人
BanGdream K-on! ED don't say lazy 已出!

邊個唱
新人報到

呢排好似好多新人

welcome

上次元朗開倉賣$500一set但無梓喵最後無買到第二日後悔再去買已經比人hold左

邊個唱

佐倉

印象中信和定現時點有

聽日出去行下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞