有冇人去過Showa昭和相機店?

59 回覆
1 Like 1 Dislike
見呢間Facebook都幾多正評
想問下有冇伏
啲嘢好貴
自己去東京買啦,平好多,佢地都係日本入貨
偏貴 建議可以去深水埗e間

利申:係昭和買左部k1000,貴過深水埗300蚊
啲嘢好貴

我見佢page冇寫價錢唔知

我之前追個菲林post都見到好多人推介去日本買

我都係東昇買

去睇下先

我都係東昇買

去睇下先

又黎

自己小心check啦
去親都撚貓,無買過野

我都係東昇買

我手神唔好,買三枝鏡壞三枝

我都係東昇買

依家係咪仲係唔俾錢唔可以試快門
東昇d機好殘
昭和都係貴兼唔抵架啦,除非你學某d師兄講,要貢獻d錢俾呢d鋪頭,黎振興菲林攝影啦。
Junk box 一箱箱咁買番黎,幾十蚊貨修修又變千幾蚊,邊度搵
見佢啲原廠相機套分開賣又賺你一筆啦

我之前追個菲林post都見到好多人推介去日本買

去過日本相機鋪睇,你就唔會喺香港買,日本仔老實好多

我都係東昇買

哩間真係笑而不語
昭和買過一部1000蚊好快壞撚左,要加300整屌佢
舊年係鴨記買左部500蚊而家仲相安無事
昭和服務好好

我都係東昇買

哩間真係笑而不語

真係唔知點解成日有人講呢間
昭和買過一部1000蚊好快壞撚左,要加300整屌佢
舊年係鴨記買左部500蚊而家仲相安無事

你買左乜先
有一間係觀塘叫monster piggy ,玩轉接多,但都有d 機鏡。
佢價錢合理,再加店員非常好人,d 貨講到明壞就壞,無壞就無壞

利申: 無買過我ebay/yahoo jp 買多
Junk box 一箱箱咁買番黎,幾十蚊貨修修又變千幾蚊,邊度搵
見佢啲原廠相機套分開賣又賺你一筆啦

Junk box好似係中環間imagexxxxxxxx

其實係連登問相機鋪,係咪都吊架喇。去日本買啦
https://lihkg.com/thread/128780/

有巴打話呢間ForTheArt有伏,可以留意下
https://lihkg.com/thread/128780/

有巴打話呢間ForTheArt有伏,可以留意下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞