有冇人試過即興去旅行又買到平機票?

21 回覆
1 Like 0 Dislike
上年啲假未清,又突然想去日本,有冇可能3月尾買到平機票?用skyscanner一睇,最平都要3000
上年啲假未清,又突然想去日本,有冇可能3月尾買到平機票?用skyscanner一睇,最平都要3000

fanfares幫到你
10日前買左3月頭去日本3000機票+住6日
3月尾櫻花季,貴到仆街
煩緊4月頭大阪
10日前買左3月頭去日本3000機票+住6日

機票包住宿?
3月尾櫻花季,貴到仆街

見到HK Express,二人同行好似有平,不過得⼀條友去
3月尾櫻花季,貴到仆街

見到HK Express,二人同行好似有平,不過得⼀條友去

蝦毒撚可恥
試過上年突然想去旅行
13 號夜晚買
14 號中午飛

不過係去台中,$11xx 來回
上年7月中屋企人突然話想去日本
上fanfares狗衝咗 $26xx 兩日後就出發
唔知叫唔叫抵
不如調番轉睇下邊度機票平就去邊度?
3千幾蚊歐洲機票都買到, 如果你多假真係可以諗下
唔知叫唔叫抵

日本邊度?
唔知叫唔叫抵

日本邊度?

大阪
我都想cx去北海道做到呢個價
Ff吓好啦
唔知叫唔叫抵

日本邊度?

大阪
Ff吓好啦

$26xx CX 咁算平 wor

如果有假有錢我都想去
3月尾
酒店係咪通常都book到?book酒店係咪即日book貴過提早book?
酒店係咪通常都book到?book酒店係咪即日book貴過提早book?

睇地區
不過我又唔覺得特別貴好多
唔知叫唔叫抵

日本邊度?

大阪
Ff吓好啦

$26xx CX 咁算平 wor

我見fanfare去東京大阪都係呢個價位

想睇櫻花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞