邊套先係最唔正常嘅「運動番」?

64 回覆
0 Like 1 Dislike
山登翔

踩到著火係閃電十一人同網王黎講,係辣殺招
少女與戰車
雖然話就話啲車有保護,但係都係用真槍實彈比賽,仲可以入市區射爛人啲野

雪地嗰場佢哋落車偵察 一不小心真係隨時俾車輾過
競女 尻電磁炮
大運動會
有個fd睇完閃電十一人之後守龍扮上帝之手
斷撚左手腕
有個fd睇完閃電十一人之後守龍扮上帝之手
斷撚左手腕

笑左

踩波車
全隊達陣
路菲腳
幫杜林含jj
n頭身

真係睇一次笑一次
竟然冇人提足球小將依個始祖

除左比例同踩波車之外都算正常

痴線,一飛沖天彈跳射球都痴線啦
雷獸射球射穿網射爛牆
戴翅偉踩住十幾個人鞋底冇落地咁衝入網
小志強用戴翅偉鞋底出雷獸
仲要世青盃決賽拿度尼個自動導航倒掛
好想知你生活喺邊個異世界會覺得依啲正常
竟然冇人提足球小將依個始祖

除左比例同踩波車之外都算正常

痴線,一飛沖天彈跳射球都痴線啦
雷獸射球射穿網射爛牆
戴翅偉踩住十幾個人鞋底冇落地咁衝入網
小志強用戴翅偉鞋底出雷獸
仲要世青盃決賽拿度尼個自動導航倒掛
好想知你生活喺邊個異世界會覺得依啲正常

講真邊有可能唔斷腳
我冇睇過黑子, 但某次係youtube睇左條吐糟片真係死笑

https://www.youtube.com/watch?v=qXxI81Hw1LI
網球王子
打波可以打到殺人

閃電十一人
踢波踢到上宇宙

黑子的籃球
奇蹟世代一個打五個都得

對比頭兩個
黑子籃球算好正常

黑子果d都可能有人做到
閃電十一人

真係有可能咩

請問點做到 求教 學到一招都夠去nba搵食

黑子有啲傳波係抄Manu Ginóbili。
流星灌籃就JaVale McGee。
加油比心機學,等睇你去NBA
跡部x光同手塚令恐龍絕種真係
不過手塚zone好似真係有專業球手做到類似既野
識睇日文可以上niconico睇有人用科學黎講解啲招式
跡部x光同手塚令恐龍絕種真係
不過手塚zone好似真係有專業球手做到類似既野
識睇日文可以上niconico睇有人用科學黎講解啲招式

辣殺啦,識出魔盜王出去斬鳩人地同埋時間停止先有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞