樂壇小強Tommy仔中出張倚雯eva 生逾7磅巨B仔取名Caesar

72 回覆
3 Like 5 Dislike
現年36歲嘅MK組合E-Kids成員阮民安(Tommy)榮升老竇!去年被踢爆同女友張倚雯(Eva)奉子秘婚,上月初,籮咁大個肚嘅Eva仲陪Tommy到中環Gucci掃貨(新聞連結:http://bit.ly/2lBoYYT ),事隔一個月,話咁快BB已經出世啦!Eva喺私人社交網貼B仔相,寫道:「2017-02-17 BB已平安出世啦!順產7磅幾的B仔!二人出門三人回家,感覺好奇妙haha!生仔十級痛果然名不虛傳,來回地獄也值得!」

B仔肥嘟嘟面圓圓,眼線好長又好多頭髮,似足老竇Tommy仔,《蘋果》致電初為人父嘅Tommy恭喜,不過堅持將屋企事低調嘅佢,依然對人盡皆知嘅秘婚同做老竇守口如瓶,只肯講Eva做咗媽媽,而唔講自己做咗老竇!Tommy話:「Eva嘅BB出咗世啦,母子平安,大家一直好關心男仔定女仔呢,其實BB係男仔,2月17日晚上出世。」
問到Eva生B痛到來回地獄折返人間?Tommy話:「都知道Eva之前一晚入咗醫院,一直等等等,因為佢係第一胎,要到適當度數BB先可以出世,真係等好耐、痛好耐!肯為另一半生BB嘅女士,真係非常之偉大,每一個男士都應該好好錫太太,因為呢個過程好辛苦。」
B仔改咗名未?Tommy話:「聽講BB中文名未改,英文名同花名就改咗,因為網上世界最緊要有朵先,英文名叫Caesar,即係凱撒,因為佢出世好多毛,成身都係毛,諗起猿人、馬騮仔,Eva好鍾意睇西片,所以諗起《猿人爭霸戰》猩猩男主角,古羅馬帝國又有英雄人物凱撒大帝,所以BB英文名叫Caesar,花名可能叫大帝。」
問到對BB有甚麼期望?佢話:「我諗大家對BB期望,真係健健康康,符符碌碌,開開心心就得,希望佢盡量享受人生。BB係3.77kg,聽醫生講算重B,Eva都會餵人奶。」不過雖然係囝囝,但BB床用晒粉紅色,連超人公仔、帽仔、鞋仔都係粉紅色,唔講仲以為係囡囡㖭!Tommy就解釋因為Eva好鍾意粉紅色,係媽媽嘅專用色,冇得改!
Tommy仲讚BB好腳頭識揀年份出世:「2017年係非常好嘅年,E-Kids第一次開賣飛演唱會,今時今日市道可以賣爆,呢個係奇蹟,BB真係幾好腳頭,因為年尾E-Kids再開騷,今次可能唔止一場,希望BB做番自己任務,係一個幸運小寶寶。」
聽講未改名?乜個b佢冇份架?
點讀 以為cancer
私sa 凱撒 都唔識
屌你呢啲人都生仔
我想問條友到底靠咩為生
Tsar 型啲 個個見到更加唔識讀
女神⋯⋯無啦無啦
人地會考0分都識呢個字,你地竟然有人唔識
唔識讀??新會然?
個西鬆曬
睇左做career
改做tesla
佢唔係好兜踎嘅咩
今日我哋拍AV 拍AV 拍AV 拍AV 講完
佢都有個靚女老婆
個eva咁撚蠢
連登真係多文盲
CAESAR都唔識讀仲好意思同人講

屌 連登想要咩質素 咪玩啦
Julius Caesar都唔撚識
仲係咁重mk味
得罪講句呢D似生完仔2,3年之後就離婚果type
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞