[突發]寶礦力跪低 母企大㙇製藥:就昨天回應致歉

100 回覆
16 Like 309 Dislike
冇必要搞大佢
你咁樣同cctvb個聲明有咩分別
即寫 email 急
[現場即時 好撚緊急]要人!!!要人!!!!要人!!!!!
https://lih.kg/1303171
action speaks louder than words

現實就係抽咗廣告,而總公司都冇講會落返廣告
希望佢真係唔落廣告,最憎d冇信用既人
人地唔落tvb廣告就足夠啦
唔好要人做d唔應該做既野
佢個wb fans得幾萬,驚西咩,本身都貴過大陸同類飲品好多,D大陸中產想要進口貨,點會因為五毛意見唔買姐
咪on9啦你
使唔使講到明話支持普選啊?
大家可唔可以冷靜少少睇定啲先呀
寶礦力都冇話要撤回決定
咁即係唔會再係TVB落廣告
如果因為呢啲門面說話而冤枉左寶礦力
咁依家你地咁樣就係賣隊友
以後其他廣告商都唔會再幫手抽起TVB廣告
就係因為驚好心做壞事
做左好事仲要畀你地鬧
咁以後仲邊會有廣告商敢企出嚟?
邊撚到有跪低呀
佢暗串緊喎
理得佢講咩。總之佢唔落廣告就得
有幾大搞幾大啦ON9
咪撚好似支那蝗咁玻璃心。
客觀事實,冇落廣告!

今次更好證明比廣告客知,你唔落廣告?cctvb 會用紅媒去搞你。你估其他客會點諗?
除左支資,廣告商都會借頭借路唔再落廣告以免他日又有大是大非再比人要脅!
[多圖做證據]請大家不要再反本土劇愛回家了

http://lih.kg/dgRAkS
炒晒車……依加唯有大量入貨活色生香
擺明係「sor9ly囉」
點解會解讀成跪低
唔好再搞人地啦
話知你道歉定乜,總之你唔落TVB廣告就撐你
日本人culture一定係道歉 就算幾少嘅事佢只要有”打擾”到其他人 就會道歉架啦
搞大做乜鳩?
佢落返廣告就話姐
而家出句濕鳩道歉你就起撚晒鋼咁
贊成
已經有帶頭作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞