浮羅交怡海鮮 有咩推介?

20 回覆
1 Like 1 Dislike
信唔過啲台灣blog
舊年我同條馬拉仔自駕遊佢有帶我去食一間自己揀海鮮同揀煮法,好新鮮好好食,而且果道廚師好識蒸魚,同埋又平,2個人$100港幣食到勁飽,但唔記得左咩名
舊年我同條馬拉仔自駕遊佢有帶我去食一間自己揀海鮮同揀煮法,好新鮮好好食,而且果道廚師好識蒸魚,同埋又平,2個人$100港幣食到勁飽,但唔記得左咩名

我估我去一定一百馬幣都未必夠埋單。

因住食海鮮俾人斬到一頸血
因住食海鮮俾人斬到一頸血

TUYS

jeng
kuah都有間wonderland seafood, 不過冇真浪咁正, 唔近酒店唔洗去
kuah都有間wonderland seafood, 不過冇真浪咁正, 唔近酒店唔洗去

真浪我有 bookmark 咗,
呢間遠我間 resort, 仲 mark 咗幾間,可能全部都試下。

Thanks
巴打自駕遊?
巴打自駕遊?

唔係,所以一定搵 resort 附近食。

住珍南
巴打自駕遊?

住珍南

咁一定要食附近,條街完全冇的士
珍南大把,成條街都係
巴打自駕遊?

住珍南

珍南大把,成條街都係

一早做定功課睇到呢幾間,啲人都講到OK,諗着食足咁多餐,間間試勻晒。

卓峰海鮮餐廳
燈籠海鮮餐館
強師傅海鮮飯店
真浪花園海鮮餐廳

不過睇下連登仔有無其他好提議。

出完機票先知呢度原來無巴士,出入都靠的士,依家淨係諗住出入機場先會坐的士,跟着咁多日都在珍南算。

不過咁仲好,乜功課都唔洗做,因為邊度都唔會去。
抵食
巴打自駕遊?

住珍南

珍南大把,成條街都係

一早做定功課睇到呢幾間,啲人都講到OK,諗着食足咁多餐,間間試勻晒。

卓峰海鮮餐廳
燈籠海鮮餐館
強師傅海鮮飯店
真浪花園海鮮餐廳

出完機票先知呢度原來無巴士,出入都靠的士,依家淨係諗住出入機場先會坐的士,跟着咁多日都在珍南算。

果條skybridge都唔去?
巴打自駕遊?

住珍南

珍南大把,成條街都係

卓峰海鮮餐廳
燈籠海鮮餐館
強師傅海鮮飯店
真浪花園海鮮餐廳

果條skybridge都唔去?

應該唔去,純為 hea.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞