[男人最痛]有無人試過春袋抽筋

68 回覆
8 Like 0 Dislike
柯屎唔會
試過玩野好撚急屎柯一下即刻縮返上去就會
https://read01.com/B46eng.html
男生蛋蛋抽筋 這是一條男生看了有點疼的新聞
其實係你地打飛機打的多
其實係你地打飛機打得多
其實係咪會陰抽
有時急屎同時好急尿 想痾完尿先痾屎 痾尿同時忍住屎嗰陣會抽到好撚痛
好似叫睪丸打結
輕微既過一陣就無事
嚴重既要切
試過瞓醒落地行無啦啦痛到仆街,半日落唔到床
春袋入面好似有條索,拉埋成個袋向上索嗰時唔知索錯咗乜嘢嘅感覺

屌你好貼切,好撚痛啊仆街

唯一嘅解決辦法係即刻去整暖佢,等佢放返落嚟

整暖真心有用
其實係咪會陰抽
有時急屎同時好急尿 想痾完尿先痾屎 痾尿同時忍住屎嗰陣會抽到好撚痛

我通常都係急尿又急屎先抽,好似又你
其實係咪會陰抽

我通常都係急尿又急屎先抽,好似又你

我通常都係急尿又急屎先抽,好似又係
試過 最經常發生係跳起一落地嗰下就抽
細個訓訓下覺轉身,扭到粒右丸,痛到流眼淚
不過怕醜所以冇同屋企人講
前幾年有
仲要係幾密下
應該係飛機打得太多
每日1 次
依家就冇飛機打小左一星期3 次
不過多數都係打乞嗤而抽
係抽筋定係尿道痛咋
有時熱氣既話屙尿之後尿道會痛,入面好似抽埋左咁,但幾秒之後就無事
但春袋抽筋真係未試過
間唔中都會
仲以為得自己係咁
個種痛真係唔講得笑
試過一次,好彩男朋友即刻幫我拉返鬆條筋

stop 呢到唔係gay post

扮咩野
係抽筋定係尿道痛咋
有時熱氣既話屙尿之後尿道會痛,入面好似抽埋左咁,但幾秒之後就無事
但春袋抽筋真係未試過

個位差好遠wo,尿道生袋底架
前幾年有
仲要係幾密下
應該係飛機打得太多
每日1 次
依家就冇飛機打小左一星期3 次
不過多數都係打乞嗤而抽

近排真係打多左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞