澳洲城市中共都夠膽玩監控系統 香港人仲發夢

243 回覆
1595 Like 8 Dislike
請問聲個來源係邊? 🙏🏻純粹想fact check
如果係真的 咁要多謝佢發現左呢樣野 仲同美國講
好在美國信 如果佢唔信 澳洲發現左都係咩都做唔到
西方國家黎講 除左美國會強出頭做下「世界警察」多管閒事 其他國家都唔多會出聲/做野 遇到不公的事情 希望澳洲除左會發現問題 以後都會繼續follow up 唔係發現左問題 都無咩作用
習大大既中國夢可能就係係不遠既將來係月球插上第一支智能燈柱
香港算唔算反共最前線?
祖國強大了, 垃圾亞洲人都可以有殖民地
算 所以我地要不斷海外文宣
等啲鬼佬知道香港只係計劃第一步
應該提醒下澳洲人
加拿大美國一樣
push
麻煩提醒下係澳洲嘅朋友
其實係兩三年之前都發現華為有問題,都近呢一兩年先搞,最近澳洲就派三千人拆除所有華為裝備同海底電纜。

https://www.smh.com.au/world/asia/how-australia-led-the-us-in-its-global-war-against-huawei-20190522-p51pv8.html
得返日本人幫到我地
睇下佢地幾多反烏托邦神作就知
原來租咗比中國
唔怪得咁多中國人喺darwin
痴撚線
推比台灣睇 鬼佬地方都照搞
想學蒙古帝國一統天下
收皮la,雜種
暴政必亡
淪陷程度:澳洲>>>>>加拿大>>>>>日落帝國>>>>美帝

移民咗去澳洲個巴絲準備好第二次回歸未
1989年8月,當時在香港的一個組織「居留權代表團」提出租借達爾文作為建設「新香港」的建議,惟建議最終不了了之。
推到海外文宣做野
英國都玩人面識別
同中國割地香港俾英國有咩分別

澳洲總理真係憨鳩鳩
唔係誇張
上個月去過比起3年前去已經變咗好多,勁多中式野,
夜晚town hall附近9成成大陸人,
仲以為自己去咗大陸
我搵呢個話英國係19年先發現有問題
咁有可能真係澳洲真係發現問題在先 然後勸美國做野

https://www.nytimes.com/2019/03/28/technology/huawei-security-british-report.html

希望西方國家可以少返d左膠主義 美國依家先發覺過去咁多年俾人搵笨 其實過去咁多年 凡係民主黨執政的年代都一直助長中共 可以話係掛住對付蘇聯 親手養肥中共 如果侵侵落左台後 係民主黨繼續做總統 中共又有機會喘氣 好似加拿大咁弱 人地鎖起你兩個人你都咩都做唔到 澳洲我唔知佢拆左裝備後有無其他政策防範中共 英國如果上台個位係Boris Johnson有可能無咁左膠 西方國家如果仲想用西方的文明手法同中共呢種土匪打交道就預左被中共玩 好在美國出左個侵侵 為左佢個American first 一次過同中共清算 個五眼聯盟到底醒左幾多個 手法會係左膠定會強硬 我希望係出幾個強硬派的睇清楚中共的真面見 畢竟佢係世界文明的公敵 今時今日繼續左膠的有咩事都係抵死架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞