辭左職兩三年,仲可唔可以拎返ref. lettet?

35 回覆
0 Like 3 Dislike
細佬幾年前做過一份幾日既data entry工作,個時細個,冇拎工作證明或者reference letter走,就去左讀書,而家份工想我拎返個reference letter, 想問下而家仲有冇機會拎返?
唔該巴打
你問打去個間野既HR,去問下佢俾唔俾你囉
做得幾日.....寫落CV度都無用...

做得幾日.....寫落CV度都無用...

我本身都冇寫,因為interview個時佢問過我仲有冇反過其他工,我咪寫比佢lor
幾日

我都做in個返個幾月既admin assistance姐

我打左返去la,間野執左。。。

而家可以點算
冇架喇,執左邊個寫比你

直接同hr講間野執左
返幾日不如話無返過
幾日就算啦
冇架喇,執左邊個寫比你

直接同hr講間野執左

ok, 唔該巴打
返幾日不如話無返過

幾日就算啦

巴打。。。我cv度本身冇寫。但係因為佢話太空,叫我加返而份工入去
學到野
幾日加左同無加有咩分別
幾日加左同無加有咩分別

我點知佢,本身都唔諗住加,一黎返得幾日,二黎咩證明都冇
幾日仲有data entry你拎嚟做乜
幾日仲有data entry你拎嚟做乜

我其實係上面講左好多次,係佢話要。。。
返幾日不如話無返過

幾日就算啦

巴打。。。我cv度本身冇寫。但係因為佢話太空,叫我加返而份工入去

邊個佢呀, 咁寫落去咪算囉, 咁無謂既EXP洗鬼REF LETTER咩
幾日 關好空咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞