突發!劉馬車俾人打!!!

544 回覆
1917 Like 11 Dislike
咁又真係怕撚咗佢嘅
周身梅毒花柳
邊個唔撚驚
仲要選立法會㗎
呢股揼柒佢嘅風暴一定要延續落去,唔好畀佢停
其實128隻碟算係好平,你望下日本一隻single 都200
我以為有兩個人走去勸交,原來……
「行開!等我嚟!……」
再打落去真係會比佢鍊成不死身 !
為民除害
拳頭交同有用傢撐 差好遠嫁..比人告果陣..
佢日日都畀人打
唔出奇啊
他在玩命
撐警網紅「劉馬車」(原名劉駿軒)繼上周在港鐵與乘客激戰後,昨晚(9日)又疑因「眼超超」,在天水圍捲入打鬥案。據網上流傳的10多秒短片可見,身穿白衫黑褲的劉馬車,在屏欣苑一間連鎖茶餐廳內,遭兩名赤膊男及一名黑衣男瘋狂圍毆。劉馬車寡不敵眾,被毆至倒地,頭部更連環中拳,毫無反擊之力。餐廳一名女職員見狀曾大叫「喂!」企圖制止,無奈喝止無果,只好走出店外暫避。

警方證實接獲相關報案,事發於昨晚10時12分,姓劉(23歲)男子,在屏廈路65號一間茶餐廳內,據報因為目光問題,與另外三名分別姓李(19歲)、姓李(42歲)及姓金(42歲)男職員發生爭執,期間雙方互相以手腳施襲,事後4人同涉「在公眾地方打架」被捕;劉男面、手、腳受傷,被送往屯門醫院治理。元朗警區刑事調查隊已接手跟進。

劉馬車上月30日曾出席撐警集會。而上周四(6月30日)傍晚,他乘搭港鐵期間,報稱遭一名34歲男子以手機拍攝,雙方初則口角,繼而動武,在荔枝角站由車內打到出月台,粗口橫飛、上衣同被扯爛,當時他怒稱:「我要打X死你,你唔識我劉馬車呀?!」事後兩人均涉「在公眾地方打架」被捕。

上次先畀人罰三千
又兩單公眾地方打架
有冇backup
藍屍狗連變童強姦犯都支持
果然垃圾係要痴埋一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞