喺法奧買到水貨cpu

105 回覆
48 Like 9 Dislike
問清楚店主水定行咪得
我認我太天真
依家法奧係悠二1個人做老細定點樣?
以前T都無咁多問題

利申:係T度砌左部機就黎4年都未壞過
咁佢office都要交租嘅
d 貼紙都自己貼 佢硬要指水話行 都分唔到喎
水貨又唔係次貨既
j自己都會保俾你
我近期已經冇再入水貨

都唔諗住玩

一來行貨價錢已經做到水貨.甚至有時平過水貨

二來貨源已經穩定

三來其實入水貨我自己都煩
水貨u/ram又唔怕既,除左apu都唔難壞
我係所有水貨CPU RAM

我都一換一

我都唔會理到底係邊粒CPU

不過咁耐以黎.真正有壞既.9成9係AMD APU

總之.正如我上面所講.我未來如果真係有機會再玩.我會開多一個product係標明水貨

我無意話特登呃人話水貨當行貨賣.只係之前為左方便.所以同一個item落

我由兩個月前開始本來係水貨溝行貨.到左今日.AMD INTEL已經變左100%行貨

我而家其實已經係冇任何水貨野賣
照悠二個講法,就係zen+ 佢一係賣xander貨一係水貨
即係同一價錢,好彩嘅就抽到xander可以拎去trade zen 2,好似我咁臭手就戇鳩鳩硬食
Zen+都仲有VST

Zen+並唔係只有Xander貨

要trade in 只有xander
又係你自己話除咗今代zen 2,已經好耐無入vst
咁我馬後炮推斷如果你係只賣行貨,我就會買到xander貨
我到後期賣AMD CPU

我有時會係同行家拆.佢地會俾xander / VST 貨俾我
唔講明引人中伏
你去問下 我就問過 水貨黎 佢話漢科保就知咩事
點解漢科保就係水貨?
真心唔識
我岩岩已經起網站新增左一句.都可以公開講

https://www.faroll.com/page/terms

漢科唔係Intel正規代理=水貨

香港只有聯強係行貨

我係之前曾經有一輪試過全世界intel cpu缺貨.間間都要周街搵貨.我先有玩一期水貨

如果唔係其餘時間我都係聯強

我而家都係100%聯強行貨

我如果唔係Intel有咩事.我都係100%係賣聯強貨
你去望下AMD 港行果堆名 有漢科咩 同埋佢講明係漢科做保養
垃圾悠二
以為只有j買到水貨

利伸上星期先係j買9700k水貨
水貨全港都有
大前提有事既話佢保唔保一換一先
當時人回應下

我就問清楚,間鋪話有咩事搵j就得
係香港買電腦野真係慘撚過食屎
間間都水鳩人 無一間信得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞