做左押店10年,你問我答

484 回覆
86 Like 6 Dislike
係澳門押店做左2年仔8年櫃面
識答 / 答得 盡量答
點分真假唔會答
請出題。
點分真假勞
聽講做呢啲算係撈偏
聽講做呢啲算係撈偏

唔算,全正當生意
收過最名貴嘅野係咩?
收過最名貴嘅野係咩?

玉,1700萬,街客會攞呢啲靚野埋黎極少有,即call老闆過黎睇貨開價,政協
見過D人拎過咩古怪野黎賣?有D卡GAME D卡可能值幾舊水,有無見過/聽過有人賣
收過最名貴嘅野係咩?

玉,1700萬,街客會攞呢啲靚野埋黎極少有,即call老闆過黎睇貨開價,政協

最後有冇贖回?
有咩多人拎黎但又唔會收
最易比人當垃圾,睇唔出值錢,但其實好值錢既野有咩?
多唔多人放假勞?
收過最名貴嘅野係咩?

最後有冇贖回?

係咪咩皇帝帶過 你地又有咁多現金比到佢?
見過D人拎過咩古怪野黎賣?有D卡GAME D卡可能值幾舊水,有無見過/聽過有人賣

收過最平係藍芽耳機100$
試過有人攞包玉溪埋黎,直接屌走佢
收過最名貴嘅野係咩?

最後有冇贖回?

放左4個月,淨收息都200萬

咁都收

玉溪係咩來
有咩多人拎黎但又唔會收

賭場送戈啲有個盒既,咩包金豬金牛戈類。
屌你我點同秤
如果潮流野
點分價錢
最易比人當垃圾,睇唔出值錢,但其實好值錢既野有咩?

個人認為係玉
多唔多人放假勞?

大撚把
收過最名貴嘅野係咩?

最後有冇贖回?

係咪咩皇帝帶過 你地又有咁多現金比到佢?

千幾兩千萬一塊玉唔算貴。押店無野多,錢最撚多,特別係賭場付近既鋪。

咁都收

佢磨左我成個鐘話要買船飛番香港,我算撚數當俾佢斷左我要,airpods黎既
當鋪最高人工係邊個?

D有經驗老員工一個月幾錢人工?

有冇試過出錯高價收左D唔價錢野返黎?

玉溪係咩來

大陸煙,好似都要60幾一包??
如果潮流野
點分價錢

邊類?MMJ ? LV?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞