垃圾鬥垃圾 妖尾vs食戟

58 回覆
0 Like 4 Dislike
兩套都追緊
點都比美食的俘虜好!完全爛尾

美食俘虜係比Jump腰斬
所以要夾硬埋咗個尾
如果唔係其實美食 係好睇過以上兩套

身邊啲人都話美極最後走火入魔 但係其實如果佢唔係俾人腰斬 慢慢交代劇情 應該可以上到神枱

美食就算最尾超展開趕住收尾都好睇過呢兩套垃圾
就算比人腰斬,島代都用最尾一集詳細交代美食個世界觀
妖尾

利伸聖石fans
死神定妖尾垃圾d

冇睇過死神

死神妖尾都講後期的話, 一定要死神垃圾D

戇鳩 死神前期不知幾威
卐解 月牙天衝 幾有特色
斬魂劍和招式名又型
當時風靡全球少年爭鋒模仿
相反 妖尾由頭到尾走海賊王風格
無黎特式

AGGER
死神前中期真係好睇
入屍魂界打果陣真係幾熱血,雖然睇得出久保都係見步行步,但果陣一護同戀次同白哉打真係好正
到完左屍魂界出一護都完全店唔到藍柒一下

果一刻藍柒真係JUMP最有霸氣最撚有震攝力既BOSS,講真我覺得而家都仲係JUMP TOP 3 BOSS黎,其餘兩個係菲利同斑

之後破面篇開始鳩,但中途有好幾場戰鬥都好正,打烏唔知乜柒同埋狼王又係好正
係最尾打藍柒爛左,乜撚野將所有靈壓都押哂落去出最後月牙
屌咁其他識卐解果D都可以咁啦,出招咩最後的千本櫻,最後的冰輪丸,都唔關有冇食鏡花事啦,總之就係最後一擊大撚哂
藍柒厲害之處在於連作者都諗唔到點收科,唯一ON99咁用番當年石田一早用過既「最後的一擊」,然後當然又係拎得番力量

點知久保ON99最尾又整個一樣收唔到科既BOSS出黎,結果最後平斬打撚死左,真係好撚野

最尾完全係靠藍染
妖尾 vs 家庭教師 會唔會好d

不過妖尾應該贏 起碼全盛都叫好睇
後者狗也不屌

家教全盛時期都好鬼好睇
係未來篇開始差 之後變埋垃圾

姐係開頭幾篇已經係全盛時期

後者狗也不屌

家教全盛時期都好鬼好睇

認真第一二篇已經係全盛
咩叫JUMP?
就係拖長作品消耗晒商業價值

後者狗也不屌

家教全盛時期都好鬼好睇

認真第一二篇已經係全盛

未來篇我幾鐘意
再之後唔講劇情 畫到一pat野咁都睇唔清畫乜

後者狗也不屌

家教全盛時期都好鬼好睇

認真第一二篇已經係全盛

未來篇我幾鐘意
再之後唔講劇情 畫到一pat野咁都睇唔清畫乜

未來已經講到世界就黎玩完咁,但係完左之後仲有得做 同死神藍染收皮一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞